Bekreft Instagram-konto: hvor mange følgere trenger du?

Bekreft en Instagram-konto Det er noe mer enn en ønsker å oppnå, men sannheten er at det sosiale nettverket har betingelser som må oppfylles 100%, ellers avviser de bekreftelsen. En av betingelsene som må være oppfylt er antall følgereHvor mange trengs?

Vi sa allerede nylig at med Instagram kan du tjene penger hvis du har mange følgere, men vi sa også at prosessen er treg og dyr. Dyrt med tanke på innsats og krever også økonomiske investeringer.

Hva hashtags å bruke for å få flere likes på Instagram?

Vi starter i begynnelsen, kravene til å verifisere Instagram-kontoen vår, og så vil vi gå til prosessen for å bekrefte profilen. Vi advarer det allerede Å be om bekreftelse er ikke bekreftelse på dette. Det vil si at vi kan be om det, men bekreftelsesemblemet kommer kanskje aldri fordi Instagram mener at kontoen vår ikke egner seg.

Minimumskrav for å be om bekreftelse av en Instagram-profil

For å komme i gang, Verifisering av en Instagram-konto kan bli bedt om av enhver bruker sosialt nettverk aktiva. En annen ting er at da gir de oss emblemet eller ikke.

Bilde - Bekreft Instagram-konto: hvor mange følgere trenger du?

Med det ovenstående klart, er dette kravene som må oppfylles hvis vi har til hensikt å bekrefte profilen vår på det sosiale nettverket:

 1. Vær en ekte konto

Det vil si å være en offentlig figur, merkevare, selskap, tilhøre et registrert selskap, etc. Kort sagt, at kontoen vår er autentisk, og at vi kan bekrefte den.

 1. Ekte navn og etternavn

Ingen falske navn og identiteter som ikke eksisterer.

 1. Offentlig profil

For å bekrefte Instagram-kontoen vår, må vi ha en offentlig profil, og på sin side, med all informasjonen så fullstendig som mulig. Det vil si at biografien må være komplett, legge inn kontaktinformasjon, et godt profilbilde, forskjellige publikasjoner, etc.

 1. En enkelt konto

Dette er litt vanskelig å forklare, men personen som ber om bekreftelse av en bestemt konto, må sørge for at den ikke er koblet til en annen konto. Det skal med andre ord bare være en offisiell beretning om det selskapet, enheten, den offentlige personen osv. Dupliserte kontoer er bare tillatt hvis de er offisielle, men på forskjellige språk. Instagram verifiserer bare en konto per person, i tilfelle de oppdager dupliserte kontoer, vil bekreftelsesprosessen avsluttes der.

 1. Relevant profil

En annen må-ha for å oppnå Instagram-bekreftelsesmerket. Vi må sørge for at innholdet vårt er interessant for Instagram og for våre følgere, i tillegg til å være originalt og selvfølgelig unngå kunstnerplagiering. Saken ender ikke der, men at “relevans” avhenger av at profilen vår mottar mange søk fra følgere og brukere.

 1. Unngå konkurranse

Når du får følgere, søker du alltid å synliggjøre de andre sosiale nettverkene dine, men hvis vårt mål er å oppnå bekreftelse, må vi unngå disse praksisene, siden Instagram ikke ønsker trafikken velkommen til konkurransen, for eksempel Twitter eller YouTube. .

 1. Følg regler for bruk av Instagram

Det sosiale nettverket har en rekke regler som må overholdes strengt, ellers sensurerer de eller sletter innholdet vårt, til og med eliminerer kontoen.

Til tross for at de “overholder” alle de ovennevnte, vil Instagram aldri gi passende forklaringer som vi har blitt nektet bekreftelse for.

Når det gjelder alle disse grunnleggende tipsene du må huske på, må vi si det må opprettholdes over tidDet vil si at hvis vi legger alt perfekt og får bekreftelsesmerke, og så endrer data, vil Instagram oppdage det og Du kan ta bort våre signaturer.

Denne artikkelen er basert på å oppdage hvor viktig antall følgere er for å få bekreftelsesemblem ved siden av Instagram-navnet vårt, men sannheten er at det er ikke noe spesifikt antall følgere.

Hvis vi tar en titt på de grunnleggende kravene, vil vi oppdage at de ikke vil gi oss bekreftelse hvis vi har 100 følgere, fordi vi ikke anses som relevante, innholdet vårt ikke er originalt, vi har våre sosiale nettverk (av konkurransen) i biografien, fordi sannsynligvis ikke Vi er en offentlig skikkelse, og kanskje er ikke navnet vårt helt reelt.

Det er bare en offisiell metode for å be om bekreftelse av en Instagram-konto

Denne metoden Det gjøres gjennom selve Instagram-appen, så ingenting å gjøre via e-post, WhatsApp-lenker eller lignende. Bare følg trinnene vi legger nedenfor:

 1. Vi åpner Instagram-appen og legger inn profilen vår. Etter Klikk på de 3 linjene horisontaler som vises øverst til høyre.

Bilde - Bekreft Instagram-konto: hvor mange følgere trenger du?

 1. En sidemeny glir og nederst ser vi alternativet til “Innstilling”.

Bilde - Bekreft Instagram-konto: hvor mange følgere trenger du?

 1. Når du var inne i den menyen, klikk på “Konto” og bla til vi finner alternativet til “Be om bekreftelse”.

Bilde - Bekreft Instagram-konto: hvor mange følgere trenger du?

 1. Da må vi fyll ut skjemaet med all informasjon du etterspør. Her vil de spørre oss bilder av DNI, vil de også be oss om vårt artistnavnet (hvis de har en), vil de også vite hva kategorien tilhører vår profil, etc.

Bilde - Bekreft Instagram-konto: hvor mange følgere trenger du?

 1. Når alt er fylt, klikk på “Send” og den vil varsle oss om at forespørselen er ferdigbehandlet og sendt.
 2. Oppløsningen av bekreftelsen kommer til oss etter dager e-post tilknyttet kontoen av Instagram som vi ønsker å bekrefte.

Nå vet vi hva vi trenger be om bekreftelse av en profil, og viktigst av alt, hvordan du gjør det. Videre vet vi det antall følgere påvirker ikke den endelige avgjørelsen for å bekrefte en konto.

Hvordan skjule Instagram-historiene mine for noen følgere