contadores Skip to content

Bekreftet: iPad 3 vil ha netthinnevisning

Når presentasjonen av det nye nettbrettet fra Cupertino nærmer seg, øker ryktene om det i et frenetisk tempo. Noen av disse ryktene utgjør ikke noe, men noen ender opp med å bli virkelighet. ¿Retina Display på iPad 3? MacRumors Den sier ja …

IPad 3 vil ha en retina-skjerm med høy oppløsning

Mystisk, en iPad 3-skjerm har kommet i hendene til guttene til MacRumors. Verken korte eller late, de har satt seg ut i arbeid og har undersøkt det aktuelle panelet for å avgjøre om det faktisk er det så ryktede Retina Display-panelet til den tredje versjonen av iPad. Og det er det.

Ved første øyekast er det ingen forskjeller mellom denne skjermen og den for iPad 2 eller iPad 1. Imidlertid, hvis vi undersøker dem under mikroskopet, er det en klar forskjell, siden pikslene på skjermen til den nye iPad er halvparten av fra skjermene til sine eldre brødre. Lese det, skjermen til den nye iPad 3 støtter en oppløsning på 2048 × 1536, nøyaktig doble skjermoppløsningen til iPad 1 og iPad 2, som er 1024 × 768. Dette oversettes til usedvanlig skarpe bilder.

Apple vil nesten helt sikkert presentere iPad 3 i en Keynote neste 7. mars, og i tillegg til Retina Display, vil det nye nettbrettet ha en Apple A6 Quad-Core-prosessor, forbedrede kameraer og 4G LTE-tilkobling.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Tusen takk!Spor | MacRumors