Bekymrende feil og problemer er allerede blitt oppdaget i iOS 10.2

Bekymrende feil og problemer er allerede blitt oppdaget i iOS 10.2

Den siste oppdateringen av Apple-operativsystemet for enheter, iOS 10.2, kom ut for bare et par dager siden med en rekke og interessante nyheter som mye sikrere sikkerhetskopier, SOS-funksjonen, den splitter nye native appen for TV, mye emoji ny og som tradisjonen er løsningen av forskjellige feil fra tidligere versjoner.

Etter bare 48 timers levetid, noen brukere av iPad, iPod og iPhone har allerede oppdaget alvorlige og bekymringsfulle problemer i iOS 10.2, spiller inn dem på sosiale nettverk. Og det er at brukerne av iOS 10.2 har oppdaget batteriproblemer, en lavere ytelse generelt og uforklarlige blackout av terminalene.

iPhone og iPad

Det morsomme med alt dette er at Cupertino ga ut mange betaversjoner av iOS 10.2 for utviklere, og prøvde å dekke ryggen i tilfelle noen form for feil, selv om Det er ikke første gang Apple har problemer med både plutselige avbrytelser og batteriet.. Alvorlige feil som skader bildet og brukeropplevelsen din ved den første endringen.

Noen har klaget på det plutselige og uventede fallet i batteriet:

Mens andre har rapportert at deres terminals ytelse er dårligere, slås den av uten åpenbar grunn:

Det har til og med kommet kritikk om tilkobling med den nye iOS 10.2:

Med litt over et par dager å leve i øyeblikket de er anekdotiske problemer, vil det være nødvendig å se når noen dager til har gått, og utvidelsen av iOS 10.2 vil være større hvis de berører et betydelig antall brukere. Som vanlig, Vi anbefaler at du venter noen uker før du oppdaterer for å se brukeropplevelsen fra andre mer vågale mennesker, eller hvis du tør å bytte til iOS.2, vær forsiktig med sikkerhetskopiere tidligere.