free estadisticas Saltar al contenido

Beskytt din iPhone fra FBI med de beste sikkerhetsappene

abril 28, 2020

Sikkert nå mange av dere vet om konfrontasjon mellom Apple og FBI for å kunne få tilgang til dataene til en iPhone 5c som eies av forfatteren av det flere drapet på San Bernardino. Tim Cook har selv måttet komme på spissen for det han anser som en handling "Meget farlig" og at det kan skape en viktig presedens mot alles privatliv.

Disse fakta har skapt en interessant debatt om hvor langt kan offentlige etater gå utøver argumentet om sikkerhet, og hva er grensene for personvernet vårt.
Derfor har vi besluttet å introdusere deg for Beste sikkerhetsapper for iPhone og / eller iPad.

Hindre spion på mobilen din og sett en lås på applikasjonene dine. Enten det er fordi mobilen faller i hendene på en tyv eller du bare vil beskytte tingene dine, vil det alltid være programmer for å blokkere applikasjoner. Å begrense tilgangen til data, skjule bilder og blokkere applikasjoner er forebyggende sikkerhetstiltak mot tyveri av personlig informasjon. Oppdag nå de beste appene for å blokkere applikasjoner på markedet.

Topp fem apper for å blokkere applikasjoner

I. AppLock: Blokker bare mobilapper

Med denne applikasjonen kan du blokkere WhatsApp, Facebook, Gmail, SMS, galleri, samtaler… Enhver app som er installert på din mobile enhet. Alt du vil skjule (bilder for eksempel forsvinner fra galleriet) gjøres under et passord.

II. Perfekt applås: Lås appene dine på et øyeblikk

Denne appen har gjort alle alternativene som PRO-versjonen pleide å ha, bare tilgjengelig for alle. Gratisversjonen har ikke lenger noen begrensninger. Den eneste forskjellen, at den betalte versjonen ikke har noen annonser.

III. Smart AppLock: Den beste applikasjonen for å blokkere applikasjoner

Denne appen er også en appsparer gjennom numerisk passord, gest eller låsemønster. Enhver app kan blokkeres av Smart AppLock. Du kan legge individuelle passord i hver app.

IV. Secret Apps Lite: Spesiell app for Iphone og iPad

Secret Apps Lite
Til tross for navnet, Secret Apps Lite, er en app for å blokkere data fra alle appene på iPad og iPhone. Du kan passordbeskytte alle typer data som er lagret i Apple-terminalen din: bilder, kontakter, nettleserhistorikk, videoer, notater, etc.

V. iAppLock: The Best Tweak to Block Applications

Til nå har vi ikke diskutert dette emnet. Apple legger begrensninger for å installere visse apper på iOS-enhetene dine, men hvis du fanger noe helt lovlig, kan du låse dem opp.

Til slutt, husk at alle disse appene nevnt Du finner dem på iTunes eller direkte i App Store.