contadores Skip to content

Beskytt ditt personvern på iOS med MyPermissions Privacy Cleaner

Vi vet egentlig aldri hvor mye kontroll over tillatelsene til enheten vår tar appene vi laster ned hver dag. Det er nettopp av denne grunnen at applikasjoner som MyPermissions kan hjelpe tusen underverker med å oppfylle vårt ønske om å ha en maksimal personvernkontroll på våre iPhone 6s eller iPad Pro.

MyPermissions er en “privacy cleaner” som utforsker applikasjonene som er installert på telefonen, de sosiale nettverkene vi bruker til daglig, i tillegg til restene av det vi har sluttet å bruke og som lenge har glemt. Takket være denne fantastiske appen har vi muligheten til det oppdage applikasjoner som kan utgjøre en trussel for informasjonen vår følsomme og finne pålitelige alternativer slik at vi kan holde kontakten som før, men på en trygg måte.

mypermisiions-ios-privacy

Selv om det er sant vi må være forsiktige med applikasjonene som vi installerer på enhetene våreMye mer hvis de ikke er offisielle, er det applikasjoner som kan hjelpe oss å skjule vår informasjon og data fra våre kontoer eller sosiale nettverk på en mer sikker måte.

Slik fungerer MyPermissions Privacy Cleaner

Takket være MyPermissions vil vi kunne se vår “risikoscore” generelt og rapportene fra applikasjonene for å vite hva truslene er. Forslag om pålitelige applikasjoner som gir oss kan redusere sårbarheten til dataene våre.

På denne måten gjøres valg av alternativer gjennom brukersamfunnet, som informerer hvilke applikasjoner som er pålitelige, hvilke som skal avinstalleres og hvilke som trenger spesiell oppmerksomhet. På denne måten, MyPermissions bestemmer risikoscore for apper, og lar andre vite hvilke apper som kan klareres og hvilke som er best å unngå..

Vi kan også skanne de viktigste sosiale medieapplikasjonene som er installert på våre smarttelefon for å se hvilke applikasjoner som har tilgang til vår informasjon og våre data. Med personvernsrenseren har vi muligheten til å aktivere 24/7 beskyttelse for å motta sanntidsvarsler når applikasjoner prøver å få tilgang til vår personlige informasjon.

mypermisiions-ios-privacy-2

MyPermissions er en enkel måte å gjøre det på se hva slags tillatelser noen applikasjoner har for visse typer aktiviteter, for eksempel meldingene våre på sosiale nettverk, lesing av tekstmeldinger, tilgang til nettleserhistorikk, kontakter og mange andre ting. Det er også mulighet for å forbedre vår beskyttelse ved å koble deg online til våre sosiale mediekontoer som vi ønsker å utforske.

Applikasjonen har en tjeneste som sjekker, som kommentert av PhoneArena, om det er eksterne tilkoblinger og tredjepartsapplikasjoner som kan bruke vår konto for å få tilgang til viss privat informasjon. Takket være kontrollsenteret kan vi skaffe en oversikt over hvem som får tilgang til dataene våre i hver av tjenestene som har blitt overvåket.

Det beste av alt er at denne fantastiske appen er tilgjengelig gratis i App Store, så det er ingen grunn til ikke å prøve og prøve. Du har kanskje aldri vurdert å bruke denne typen applikasjoner, men vi snakker tross alt om å beskytte personvernet vårt mye bedre.