Beste en-betal iPhone-spill

Vi elsker å installere forskjellige spill på enhetene våre, ikke noe bedre enn å kunne rydde oss med noen av disse fantastiske kreasjonene som kommer ut av hodet til reklamer. men Vi kan finne et veldig irriterende problem, mikrobetalinger.

Ja, til slutt ender du opp med å betale en pen krone. Så vi har valgt noen spill der du betaler en gang, og du glemmer å gjøre det flere ganger. Fordi mikrotilførsler ender opp med å gjette kontoen opprørende, trenger du bare å se på den vellykkede Harry Potter. Vil du oppdage hva våre enkeltbetalingsspill er? Ikke slutt å lese denne artikkelen!

Det kan interessere deg | Dette er alle epler fra invitasjonene Apple sendte

De beste spillene for en enkelt betaling

Kameleonløp

Løp, løp og løp. Bland med fargen på bakken og vær raskere enn tankene dine, fordi beslutninger må tas i tusendels sekunder. Det er et enkelt spill, men veldig veldig underholdende.

Skjulte folkens

Den kunstneriske og monokrome versjonen av å se etter Wally, men med mange alternativer og med alle tegningene hans laget av illustratører. Sikkert du ikke vil gå glipp av det, for i tillegg til å være morsom det hele er et kunstverk.

Threes!

Tall og oppgaver alt i ett, et spill som vil prøve deg, og som du vil sikre deg moro uansett hvor du ser på det.Et av disse juvelene som er verdt det.

PAKO 2

Forfølgelse av biler uten nåde eller hensyn. Tjen penger når du får oppdrag og får tilgang til bedre kjøretøy, slik at oppdragene blir enda bedre. Ikke gå glipp av det!

Tiny Wings

Vingene dine er små, men du kan dra nytte av geografiske funksjoner for å få fart. Denne søte lille fuglen vil fange hjertet ditt, fordi det også spiller veldig enkelt. Elementene som gjør det til et essensielt i lekerommet ditt har dem.

Tabla de contenidos