fondos vectoriales paisajes iPhone

Beste liggende vektor bakgrunnsbilder for iPhone og iPad

vektor landskap iPhone bakgrunner

Hver uke prøver vi å gi deg en samling med de beste bakgrunnsbilder for deg å tilpasse iPhone eller iPad til din smak. I dag har vi en samling med vektor landskap bakgrunnsbilderDet vil si enkel og flat bakgrunn med farger som ser spektakulære ut med dagens skjermer.

Denne komplette samlingen kommer til oss takket være kollegene våre fra iDownloadBlogsom alltid deler fantastiske bakgrunnsbilder som de vi bringer deg i dag. Ikke kast bort mer tid og løp for å laste dem ned. Alle disse bakgrunnene er designet for iPad eller desktop, men kan justeres uten problemer på iPhone.

Hvordan laste ned og legge disse nye bakgrunnene på iPhone eller iPad

Hvis du vil få mest mulig ut av skjermoppløsningen på iPhone eller iPad, anbefaler vi at du laster ned bakgrunnsbilder til maksimal oppløsning, vil de se fantastisk ut på din iPhone. Dette gjør du ved å følge disse enkle trinnene:

  • Finn bakgrunnen du liker mest.
  • Trykk på knappen under som står på iPhone “Last ned med maksimal kvalitet”.
  • Bakgrunnen åpnes i en ny fane Safari.
  • Nå må du bare berøre og holde på skjermen og trykke på “Legg til bilder”.

ipad pro bakgrunner

Når du har lastet ned iPhone SE bakgrunnsbilder som du likte mest, må du nå legge dem på iPhone. For å gjøre dette har du to alternativer. Den første er å gå opp Innstillinger> Bakgrunn> Velg en annen bakgrunn og velg den du har lastet ned. Og det andre er gå til Bilder-appen, velg det nedlastede tapetet, klikk på delingsikonet nederst til venstre og deretter på knappen som heter Bakgrunn.

De beste vektorbakgrunnene

penger

Last ned med maksimal kvalitet

penger

Last ned med maksimal kvalitet

penger

Last ned med maksimal kvalitet

penger

Last ned med maksimal kvalitet

penger

Last ned med maksimal kvalitet

De mest nedlastede bakgrunnsbildene

Vi har vært på iPadizate i mange måneder og deler utrolige bakgrunnsbilder hver uke, og vi har en veldig komplett samling med utrolige bakgrunnsbilder til både iPhone og iPad. Da lar vi deg ha de mest nedlastede midlene og de du likte mest:

Forrige artikkeliPhone XS Max eller iPhone 11, bare € 10 skiller dem ut, hvilken er det mer verdt det?Neste artikkeliPhone 12 og 12 Pro: alt vi vet i dag

Biter av eplet siden 2010 og det praktisk talt perfekte iPhone 4. Skriver om det jeg har brennende opptatt av siden 2016. Tenk annerledes.