contadores Saltar al contenido

Beste notat tar apper med iPad Pro og Apple blyant

Den nye 9,7-tommers iPad Pro er nå tilgjengelig i vårt land, og i likhet med sin 12,9-tommers storebror, er den også kompatibel med Apple-blyanten. Dette tilbehøret er ikke bare nyttig når du tegner, det er også nyttig når du tar notater, som det er flere applikasjoner tilgjengelig på iOS.

Apple blyant er en flott pekepenn og mange av brukerne sine undrer seg over hvor godt avslaget på håndflaten fungerer, det vil si at skjermen bare gjenkjenner blyanten og ikke den delen av hånden som støttes for å kunne skrive eller tegne lettere. Så mye at fra 9to5Mac kommenterer det Det er nesten like enkelt å skrive med Apple Pencil på 9,7-tommers iPad Pro som å skrive med ekte papir og blyant.

notes-pro-ios

Men la oss ikke surre lenger, og la oss se dette lille kompilering med de beste notat-appene på iPad Pro med Apple Pencil. Til slutt, si at alle applikasjonene som vi viser deg nedenfor er optimalisert for iPad Pro.

Legg merke til med iPad Pro og Apple Pencil!

Apple-notater

Den originale Notes-applikasjonen som er inkludert i iOS 9 bringer med seg en serie veldig interessante funksjoner. Nå kan du ta notater ved hjelp av tastaturet, eller hvis du foretrekker å lage notatene dine for hånd, tegninger og til og med legge ved bilder.

GoodNotes 4

Det er en av de mest komplette notat-applikasjonene som for øyeblikket finnes i App Store. Det gir muligheten for lag flere notatbøker og i hver enkelt lag individuelle sider med en annen sidestilDu kan til og med sette inn grafikk og bilder. På den annen side indekserer GoodNotes 4 notater og kan raskt søkes, den er kompatibel med Apple Pencil og er i stand til å oppdage påtrykket.

notability

Svært lik Notability, selv om sistnevnte har en mer polert overflate og er enklere å bruke enn GoodNotes. Tillater håndskrift, inkluderer håndavvisningsfunksjon, trykkfølsomhetsdeteksjon og gir muligheten til å sette inn bilder, grafikk og til og med komplette websider. Ulempen er at den ikke tillater søk i manuskripttekst, selv om den er i stand til å gjøre det i PDF-filer.

Evernote

Evernote er ikke en av de beste applikasjonene for å bruke iPad Pro sammen med Apple Pencil for å ta notater, men hvis du allerede bruker den på andre enheter vil du sikkert sette pris på det flotte økosystemet det har. Det er veldig nyttig for å ta raske notater, lage en liten skisse … og dets sterke poeng er at det er plattform Og du kan få tilgang til notatene dine fra alle enheter du har synkronisert med kontoen din.

Peniltumate

Penultimate er utviklet av Evernote, og er en mer avansert håndskriftapplikasjon enn det har et veldig enkelt og brukervennlig grensesnitt. Med Penultimate kan du ta notater raskt uten frykt for å endre noen av innstillingene du har ved et uhell, i tillegg til at den er kompatibel med iPad Pro er den også med trykkfølsomhet og tillater også søk i notatene i den skrevne teksten for hånd.

Noteshelf

Noteshelf tilbyr en av de jevneste og jevneste opplevelsene fra andre notater-apper. Den støtter ikke bare Apple Pencil, tilbyr også integrasjon med iOS Spotlight slik at du kan finne forskjellige dokumenter og notatbøker. Selvfølgelig kan du ikke søke i de håndskrevne notatene som i andre applikasjoner, selv om det som en fordel må sies at det lar deg beskytte notatene med et passord, slik at ingen får tilgang til dem.

Notes Plus

Merknadsapplikasjon optimalisert for iPad Pro og Apple Pencil som inkluderer en serie funksjoner som gjør den veldig spesiell. For eksempel, Den støtter en integrert nettleser for å søke etter data og statistikk og gir brukeren muligheten til å konvertere håndskrevne notater. til tekst. På den annen side har den støtte for å spille inn bakgrunnslyd, så hvis du er i en klasse eller en konferanse kan du ta opp alt i applikasjonen og lytte til det senere, så du ikke går glipp av noe mens du tar notater.

Som du kan se, kan iPad Pro med Apple blyant ved siden av noen av disse applikasjonene for notater være det perfekte supplement til å ta notater raskt Mens du er i klassen, på konferanser, møter eller bare blir fanget på reise, og du har en ide som du ikke vil glemme.