contadores Saltar al contenido

Bestill flyreisen din for disse feriene fra din iPhone eller iPad

Hvis du allerede arrangerer sommerferien i år og planlegger å ta et fly, inviterer vi deg til å fortsette å lese. Og er at i dag i iPadizate lar vi deg et lite utvalg med noen av de beste appene for å få billige flybilletter.

App Store har mange applikasjoner av alle slag, og hvordan kan det være ellers, er det også mulig å kjøpe en flybillett komfortabelt fra iOS-enheten din. Så hvis du leter etter en flytur for ferien, kan du finne din i en av disse appene.

apps-flight-iphone-ipad-2

Kjøp billetten din med iOS-enheten din og fly til ferien!

Kayak

Kayak søker på flyreiser på hundrevis av nettsider for deg til den beste prisen, slik at du ikke trenger å bli gal og lete på ett og annet sted for å få det beste tilbudet. I tillegg vil det tillate deg å motta varsler om statusen for flyreisen din i sanntid, slik at du til enhver tid er klar over detaljer.

Toppliste

Med hitlist kan du lage en liste over steder du ønsker å gå, slik at appen varsler deg når det er en billig flyreise til det målet. Hitlist vil sende deg de beste tilbudene skreddersydd etter din smak og interesser, da den analyserer mellom millioner av priser for å vise deg de billigste.

Ryanair

Raynair er et av selskapene med de billigste prisene å reise i Europa Og takket være applikasjonen kan du kjøpe billettene komfortabelt fra sofaen i huset ditt. I tillegg har den ekstra nyttige funksjoner, som muligheten for fakturering, ha boardingkortet på mobiltelefonen og mange andre ting.

Dette er bare noen av applikasjonene for å kjøpe flybilletter fra iOS-enheten din, men det er mange flere på App Store. Hvilken applikasjon bruker du for å kjøpe flybilletten?