contadores Skip to content

Beta 10 for utviklere og offentlig beta 8 av iOS 12 nå tilgjengelig

Vi er litt over en uke unna å gå inn i en av de mest etterlengtede månedene for Apple-brukere, spesielt de som ønsker å oppdatere enhetene sine. Både maskinvare og programvare. September er måneden som Apple lanserer den nye versjonen av sitt mobile operativsystem, iOS 12, til alle brukere som har en kompatibel telefon, og slik at alt går perfekt, i juni begynte en prøveperiode som er i ferd med å avslutte.

For bare noen timer siden i dag ble iOS 10 beta for utviklere utgitt sammen med beta 8 av Apples offentlige beta-program. En oppdatering som skiller seg ut for sin lille størrelse, noe som bringer oss nærmere den endelige versjonen eller Golden Master. Faktisk, med hensyn til hastigheten den har blitt utgitt med hensyn til den siste samlingen, er det mulig at vi står overfor en av kandidatene til offentlig lansering.

Denne betaen fortsetter å eliminere mulige feil som kan ha blitt funnet nylig og introduserer noen ytelsesforbedringer, spesielt nødvendige etter fiaskoen som var beta 7. Alt dette, slik at fremtidige brukere av iOS 12, som vil være alle de som allerede har en enhet kompatibel med iOS 11, kan de enkelt glede seg over all nyheten det gir, for eksempel Siri-snarveier, Memoji eller lufttidskontroll.

Det kan interessere deg | Ny iPhone er på vei, Apple reserverer alle lastefly fra Kina til USA

Hvis du er interessert i å laste ned denne nye betaen, du kan gjøre det som utviklere eller som medlemmer av det offentlige betaprogrammet, der du kan registrere deg ved å gå inn på denne siden fra enheten din og installere den tilhørende konfigurasjonsprofilen. Etter dette vil du bare ha tilgang justeringer > generell > Programvare oppdatering for å laste ned den nyeste versjonen og begynne å få mest mulig ut av en ny iterasjon av iOS.