contadores Skip to content

Beta iOS 8.1.1 for utviklere løser forskjellige feil

Apple gjør den første beta-iOS 8.1.1 tilgjengelig for utviklere

Det amerikanske selskapet ga ut iOS 8.1 for brukere 20. oktober og I går gjorde jeg tilgjengelig for brukerne den første betaen av iOS 8.1.1 for utviklere. Gjennom denne prøveversjonen har de korrigert flere feil som er til stede i den siste oppdateringen som ble utgitt, i tillegg til å introdusere noen endringer som brukere snart vil se.

Denne første beta-versjonen for utviklere Den ankommer under tallet Build 12B432, og i den er flere feil rettet og ytelsesforbedringer lagt til for både iPhone og iPad, slik selskapet selv kommenterer i den medfølgende informasjonen.

beta-ios-8-1-1-utviklere-2

På den andre siden, Apple har også gjort beta OS X 10.10.1 Yosemite tilgjengelig for utviklere, der de har introdusert et redesignet brukergrensesnitt, videresending av tekstmeldinger og problemet knyttet til WiFi er løst. Men i dag vil vi fokusere på nyhetene knyttet til det mobile operativsystemet og de nye trinnene selskapet har tatt rundt det.

Hvilke endringer er inkludert i denne prøveversjonen?

Tilsynelatende, det amerikanske selskapet ville midlertidig deaktivert visningen av blodsukkerdata. Dette fordi de vil jobbe for å legge til støtte med andre enheter som viser målingen i mmol / L. For øyeblikket tillater ikke Health-appen deg å legge inn data manuelt ved å bruke den spesielle måleenheten.

I møte med denne oppdateringen har de derfor bestemt seg for å deaktivere alternativet midlertidig. Mens du jobber med å designe en løsning, utviklere har fortsatt tilgang til API-er uten problem.

beta-ios-8-1-1-utviklere-4

Hvis vi ser tilbake, ser vi hvordan den første versjonen av det mobile operativsystemet ble utgitt i september med forskjellige problemer relatert til batteri, WiFi og forskjellige feil i HealthKit. Dette forårsaket forsinkelser i visse applikasjoner som støtter denne protokollen.

Deretter ble iOS 8.0.1 utgitt for å prøve å løse disse problemene med den trådløse tilkoblingen, samt de som er relatert til Touch ID på iPhone 6 og 6 Plus. Men Det var ikke før neste oppdatering at Apple fikk en stabil versjon av sitt mobile operativsystem..

Hvordan få denne nye betaen utgitt av Apple?

Fra AppleInsider rapporterer det denne første Beta kan lastes ned fra Apple-utviklerportalen helt gratis, selv om du for dette må ha en utviklerkonto.

beta-ios-8-1-1-utviklere-3

Disse prøveversjonene er veldig nyttige, siden Cupertino-ene lar utviklere teste det på forhånd for å rapportere mulige feil for å fikse dem før du slipper den endelige versjonen. I tillegg kan de også teste sine egne applikasjoner i den for å vite om de fungerer riktig, eller om de må gjøre endringer for å løse eventuelle problemer.

Til slutt må det sies det enheter som oppgraderes til denne Beta, kan ikke gjenopprettes til en tidligere versjon. For øyeblikket er det ikke kjent når de planlegger å slippe iOS 8.1.1 offisielt, selv om alt ser ut til å indikere at lanseringen vil finne sted tidlig i 2015.