Betaler du for å laste opp videoer til YouTube?

Youtube er en av de viktigste plattformene for streaming medieinnhold. I denne typen tjenester normalt de betaler for å laste opp videoer, selv i de velkjente.

Nedenfor vil vi fortelle deg hvorfor de betaler når de laster opp videoer til YouTube, kravene til det og alle relaterte detaljer.

Det er ikke få innholdsskapere over hele verden de lever av å laste opp videoer til YouTube. Vi forstår kanskje ikke hvordan YouTube kan betale for det, men det ligger faktisk en lukrativ forretningsmodell bak.

Det er et program på plattformen som tilhører Google “partnere”, som det er mulig med tjene penger på videoer som vi laster opp. Det vil si at videoene våre viser annonsering fra forskjellige merker og selskaper, som betaler YouTube for det, og vi vil motta en del.

Hvordan får jeg tilgang til “partnere” -programmet?

Bilde - Betaler du for å laste opp videoer til YouTube?

YouTube hver gang har gått ytterligere innstrammingskrav å være en del av dette programmet. For øyeblikket er kravene for å laste opp innhold som “partnere” som følger:

  1. I det minste 1000 abonnenter.
  2. 4000 timer tid for vise i løpet av de siste 12 månedene.

Disse to er hovedkravene som YouTube ber om angi inntektsgenerasjonsprogrammet ditt og å betale oss for å laste opp videoer.

Tjener du penger for å ha mange følgere på Instagram?

Dette programmet er basert på kriteriene for at YouTube skal inkludere annonser i innholdet vårt. Så for hver video avhengig av tema og opprinnelse til besøkene, i tillegg til en lang liste med variabler, de betaler oss mer eller mindre.

Bortsett fra å være en individuell “partner”, kan en kanal av en viss størrelse komme inn i et nettverk. De vil være tredjeparts selskaper som betaler for reproduksjonene av videoene (siden de blir deres eiendom), og hjelper skaperen med forskjellige aspekter.

Toppbetalte YouTube-temaer

Bilde - Betaler du for å laste opp videoer til YouTube?

Som vi nevnte før, er det mange temaer vi kan laste opp en video på.

YouTube bruker i dette tilfellet en algoritme anbefaler og fordeler temaene som er inkludert under navnet “Familievennlig”, som betyr innhold for hele familien.

Denne typen innhold vil være den best betalte per besøk i “partner” -programmet.

I tillegg må det tas med i betraktningen at de videoene som kan sees av små barn (enten de er tegneserier eller ikke) vil være mer anbefalte enn andre.

Resten av temaene, YouTube anser dem som mindre passende, anbefaler dem mindre.

YouTube vil fjerne hatefulle ytringer eller konspirasjonsvideoer

De dårligst rangerte tema er noe av vokseninnhold, ikke fordi det er ekte erotisk innhold (det er forbudt på plattformen), men på grunn av måten å lage humor på eller bruke upassende språk for hele familien.

Hvordan får du betalt for å laste opp videoer til YouTube?

Metoden som videoinntektene blir tjent med, kalles AdSense. Dette er plattformen, som eies av Google, med ansvar for sett inn annonser i videoer YouTube, selv om det også er mulig å bruke det på ditt eget nettsted.

Et av spørsmålene vi kan stille oss er hvordan skal de gi oss pengene til bankkontoen vår for hva som genereres i videoene.

Vel, i YouTube-videotjenesten betaler de månedlig, da vi oppnår minimum for å overføre. Når det gjelder Europa, minimumspenger for å overføre det for tiden utgjør 70 euro.

Når vi når det beløpet, kan vi det send inntekten til bankkontoen vår generert, og hver måned som vi overskrider en balanse på 70 euro, sender de dem automatisk til oss, selv om det vil være mellom 21. og 26. i påfølgende måned.

I streng forstand kan vi si at YouTube ikke betaler oss for bare å laste opp videoer. Snarere tjener vi penger ved å gå inn i “partner” -programmet og samtykke i å introdusere reklame, selv om du selvfølgelig for dette først må laste opp videoen.

Imidlertid avhenger den virkelige inntekten allerede av mange faktorer, for eksempel hvilke merkevarer som investerer i annonsering på plattformen, temaet for innholdet, antall besøk, opprinnelsen til disse besøkene …

Vi må huske at i de aller fleste tilfeller, abonnenter bidrar ikke med penger til en YouTube-kanal, er det besøkene som genererer inntekter i AdSense, siden muligheten til å sponse youtubers er veldig lite brukt.

Når det gjelder kjente youtubere med mange abonnenter, betaler visse merkevarer dem noen ganger for å vise produktene sine på kanalene (som private avtaler), eller til og med for andre samarbeid, enten på sosiale nettverk eller til og med i arrangementer over hele verden. ekte.

Nå som du vet hvordan de betaler for å laste opp videoer til YouTube, Tør du å prøve lykken på plattformen?

Hva er YouTube ASMR-videoer?