Uncategorized

Betalinger på opptil 30 pund med Apple Pay i Storbritannia

Apple Pay har vært tilgjengelig i Storbritannia siden juli i fjor, men det hadde noen begrensninger, og det er på grunn av landets lovgivning bare kontaktløse betalinger på opptil £ 20 kunne gjøres, noe som også påvirket Apple Pay. Imidlertid er britiske brukere heldige, siden den begrensningen er utvidet til £ 30 fra 1. september.

Det forblir en noe frustrerende begrensning, som Apple Pay kan ikke brukes hvis kjøpsbeløpet er over £ 30, noe som betyr at brukere ikke kan dra full nytte av denne mobile betalingstjenesten.

Apple Pay-grensen øker til £ 30 i Storbritannia.

Britiske brukere kan nå bruke Apple Pay for å kjøpe i et stort antall fysiske etablissementer, kan det til og med brukes til å betale for offentlig transport.

Ikke gå glipp | Apple gir ut ny annonse for iPhone 6 og Apple Pay

Storbritannia har begrensede kontaktløse betalinger

Som vi sa i begynnelsen, begrenset den nåværende lovgivningen i Storbritannia kontaktløse betalinger til maksimalt 20 pund, en begrensning som også påvirket Apple Pay. Siden sist tirsdag 1. september har de imidlertid lett opp hendene og de har økt grensen til 30 pund, et tall som fremdeles er for lavt for noen brukere, siden de ikke vil kunne bruke Apple Pay hvis kjøpet er større.

Apple Pay-grensen øker til £ 30 i Storbritannia.

Denne utvidelsen av det maksimale beløpet som kan betales gjennom Apple Pay vil tillate britiske brukere å få mer ut av den mobile betalingstjenesten på blokken. På denne måten kan de betale for et lite kjøp i supermarkedet, en lunsj eller middag på en restaurant eller noen detaljer i en gavebutikk.

UK-betalingsbegrensningen på £ 30 er midlertidig

Selvfølgelig må det sies at denne begrensningen ikke bare påvirker Apple Pay, men den påvirker også alle kontaktløse betalingsmetoder i Storbritannia. Det er imidlertid ingen grunn til bekymring som Denne begrensningen er et midlertidig tiltak som vil være i kraft til alle selgere fornyer betalingsterminalene. slik at de overrasker nye protokoller og har sterkere sikkerhetstiltak.

Apple Pay-grensen øker til £ 30 i Storbritannia.

I mellomtiden, i Spania og i mange andre land i verden må vi fortsette å vente på at selskapet skal distribuere Apple Pay og lar deg bruke sin mobile betalingstjeneste.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK