contadores Skip to content

Bevis for ny netthinneløsning funnet i iOS 8

iOS 8 støtter ny netthinneløsning med 3x bilder

Utvikler James Thompson har funnet interessant oppførsel i den nyeste betaen av iOS 8, som gir mer vekt pü rapporter som indikerer det iPhone 6 vil ha en ny oppløsning nür systemet søker og laster inn bilder @ 3x. Dette betyr at det vil vÌre en enhet med en oppløsning som tredobler den fra den første iPhone-familien.

@ 2X er oppløsningen pü bildene som bruker iPhone 5 og høyere som standard, og det er dobbelt sü stor som bildene som ble brukt av iPhones før dette. Xcode bruker denne nomenklaturen for ü skille dem og vite hvilke man skal velge mellom alle bildene som finnes i applikasjonens ressurser.

ny-oppløsning-retina

For ü fü et inntrykk av den relative skarpheten i størrelsen 1x, 2x og 3x, kan du se bildet over som er en tilnÌrming. Forskjellen er ganske overraskende. 1x-bildet virker ekstremt pikslert, 2x-bildet har buede flekker, men 3x-bildet er perfekt jevnt.

Videre godtar ikke kodebanen noen vilkürlig skala. Testing med andre størrelser, for eksempel 4x eller 8x, gjør ingenting. Rutinen velger spesifikt 3x bildebeholdning. Dette antyder at denne oppførselen ikke bare er en feil, men er representativ for fremtidige iPhone-funksjoner. API-implementering søker nÌrmere bestemt eiendeler @ 3x. Dette lar oss sannsynligvis se hva Apple forbereder seg pü sin nye iPhone.

Apple kunne utstyre sine nye enheter med nye oppløsninger

Vi kan utlede når vi ser på dette at hvis iOS 8 kjører på en enhet som har en oppløsning på 1704 × 960 piksler eller 1242 × 2208 piksler vil alltid søke i bilder @ 3X i programmets ressursmapper. Så det som vil være det nye systemet, støtter allerede disse skjermoppløsningene selv uten for øyeblikket noen enheter som har denne oppløsningen. Så dette ser ut til å gjøre det ganske klart det Apple planlegger å gi ut en terminal med skjermoppløsningene vi snakker om og som snart kan nå markedet.

ny-oppløsning-retina-2

Som püpekt av 9to5Mac, vi vet ikke hvilke enheter denne nye oppløsningen vil vÌre for, kanskje for den nye iPhone 6 eller kanskje for den nye generasjonen iPad som ogsü forventes ü komme innen kort tid. Det vi ikke kan vÌre i tvil om er at Apple forbereder noe stort, og hvis ikke alt, mye av det, kan vi finne ut av det under hovedtonen som arrangeres 9. september i Flint Center.

Tror du at vi vil se en ny skjermoppløsning med ankomsten av den nye iPhone 6?