Bilde av hvordan den endelige utformingen av iPad 5 kan være

De fleste ryktene vi har hørt om den fremtidige iPad 5, taler om at det nye nettbrettet fra Cupertino-selskapet ville ha det et design veldig likt iPad Mini. På en måte er dette helt logisk, ettersom Apple på denne måten ville forene designlinjene til alle nåværende iOS-enheter.

Nå et nytt bilde av det som antas å være en iPad 5 pre-lansering enhet og som vi kan se på bildet som følger med disse linjene er det sant: det er praktisk talt det samme som iPad Mini, vi kan si at iPad 5 er en litt større iPad Mini, selv om dette selvfølgelig bare er en måte å snakke på.

filtracion-ipad-5

I tillegg til denne påståtte nye lekkasjen, har det også dukket opp flere saker for det fremtidige nettbrettet. I tilfelle Apple endelig velger denne modellen, iPad 5 vil være 15% tynnere enn dagens modell, opptil en tredje lysere og det vil også ha smalere rammer rundt skjermen enn de gjeldende. I tillegg vil kameraet bli flyttet og et lite spor bak på enheten og foringsrørene får oss til å tenke på en andre mikrofon, noe Apple bruker for å forbedre kvaliteten på den fremre mikrofonen ved å kunne bruke omgivelsesstøykanselleringsteknikker.

Phonearena nevner også en del av mulige tekniske egenskaper for fremtidens iPad 5. Konkret satser de på at den inkluderer en A7-prosessor og et 8-megapikselkamera på baksiden.

carcasas-ipad-5

Selvfølgelig er det viktig å nevne at disse bildene ikke er bekreftet av noen som er ansvarlig for Apple, så vi kan ikke vite om utformingen av det nye nettbrettet virkelig vil være dette, eller om vi rett og slett står overfor en prototype eller en falsk. Selv om det er ja, vil det være mye fornuftig at iPad 5 har dette aspektet eller veldig likt.

Når det gjelder utgivelsesdatoer, er ikke ting klart. Det er rykter om at de neste generasjonene av iOS-enheter vil ankomme i løpet av høsten, de oppgir ikke en dato, men hvis vi husker og ser tilbake, er det sannsynlig at de nye enhetene kommer en gang mellom slutten av september og oktober måned.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner på begynnelsen av den. Tusen takk!