contadores Skip to content

Bilder av den påståtte Touch ID-en er filtrert for iPad 5

Bilder av, antakelser, komponenter for den nye iPad 5 er lekket

Gutta på Unbox Therapy har eksperimentert med å plassere Hjem-knappen på en iPhone 5s i den tilsvarende åpningen på iPad-saken. Disse eksperimentene fremmer ryktene om at den nye iPad 5 kan komme med en fingeravtrykssensor, akkurat som de nyeste iPhone 5-ene, som delen passer perfekt inn i det filtrerte huset. Et faktum som kan bety at Apple søker å homogenisere Hjem-knappen på alle enhetene sine. Det ser ut til at den siste delen av Kina støtter denne rapporten.

kabel-boton-home-ipad-5

Dette er ledsaget av filtrerte bilder der vi kan se det påståtte iPad 5-kabelkabelbånd, som tilsynelatende har en Touch ID-sensor som den som Apple presenterte for iPhone 5s. Dessverre er bildet for uskarpt for detaljert analyse, noe som kan føre til tvil om ektheten til bildene.

Til tross for disse bildene de støtter bare ideen om at den nye iPhone 5s-knappen ikke vil være en isolert funksjon på en enkelt Apple-enhetHvis ikke planlegger de å ekstrapolere det til suksessive utgivelser i fremtiden. Noe som ville være normalt å se bølgen av ros som hjemmeknappen til iPhone 5s har oppnådd i mange internasjonale medier.

Forventningen til neste generasjon iPad er veldig høy

boton-ipad-5-touch-id

Så til slutt, som våre iPhone-venner i Canada sier, vi vet ikke sikkert hvilken type startknapp de neste generasjonene av iPad og iPad Mini vil ha, men vi vil ikke ta lang tid å oppdage det siden Apple forventes å presentere deres nye generasjons nettbrett 22. oktober.

I mellomtiden, som alltid i alt som omgir epleselskapet, er lekkasjer og antakelser dagens orden. Forventningen kan ikke være høyere, siden Apple-nettbrett er et produkt med ubestridelig suksess i det internasjonale markedet. Viktige forbedringer vil gi det nødvendige løftet til Cupertino-selskapet for å posisjonere seg som den ubestridte lederen i nettbrettmarkedet.

Vil du ønske deg en ny Hjem-knapp med Touch ID-sensor velkommen i de nye Apple-nettbrettene? Tror du at en forbedring av hjemmeknappen ikke er prioritert, og at de bør fokusere på andre deler av iPad? Hvis du tror det, hvilke funksjoner mener du bør forbedres?