Bilder av en antatt iPad Air 2 med Touch ID vises

Noen bilder viser hva som kan være en modell av iPad Air 2 med Touch ID

Selv om det kanskje blir gitt mindre hype enn iPhone 6, vil også iPad Air og iPad Mini Retina måtte oppdateres innen kort tid. Vi har ikke annet enn rykter, men i dag har de dukket opp noen bilder av en påstått kopi av iPad Air 2 som Apple ville presentere om noen måneder, og ja, den har Touch ID.

I oktober vil det være et år siden iPad Air og iPad Mini Retina ble presentert, og det innen teknologi er en veldig lang periode. Konsekvensen av dette er at konkurransen nærmer seg produktet ditt, eller overgår det slik Samsung har gjort med sin Galaxy Tab S. Epleselskapet har imidlertid ennå ikke presentert årets modell, vi får se hvem som ler sist .

Selv om vi ikke vet noe offisielt om iPad 6 eller iPad Air 2, avhenger det av hva du vil kalle det, alle kilder og rykter er forpliktet til et kontinuerlig design for denne nye versjonen, med forbedringer som inkludering av Touch ID eller fingeravtrykkleser som vi allerede ser i iPhone 5s, en raskere prosessor og kanskje en enda bedre skjerm.

iPad-6-replika-bilder

De er alle rykter som vi sier, men når antatte modeller eller kopier begynner å vises, kan vi begynne å tro at ordtaket ville være riktig. Hvis elven bråker, er det fordi vann renner. OG Hvis vi ser på bildene som har dukket opp i dag, kan vi si at den neste Apple iPad vil ha en fingeravtrykksleser og veldig få endringer på det estetiske nivået.

Ber√łrings-ID og sm√• kosmetiske endringer for neste Apple iPad

iPad-6-replika-bilder-knapper.jpg

Forskjellen er knapt merkbar, men det virker som om denne modellen den har volum, av og på knapper inne i et lite hulrom, slik at de ikke stikker ut fra den rektangulære kroppen til iPad Air. Videre, bekrefter mange analytikere, har den også Touch ID.

Vi vet ikke noe om interi√łret, da det er en tom sak, men ryktene vi har h√łrt s√• langt, sier det den nye iPad Air 2 ville ha en mye raskere ny A8-prosessor, med et 8 Mpx iSight-kamera, i stedet for dagens 5 og forh√•pentligvis litt mer RAM.

iPad-6-Replica-Fotos-Frontal.jpg

Også, integrasjon med iOS 8 vil tillate oss å ta bilder med Time Lapse, kanskje ta opp i Slow Motion, motta og ringe takket være kontinuitet og mange andre ting. Uten tvil, en hel maskin som får oss til å tenke at hvis vi virkelig trenger en datamaskin som har en iPad Air, er Post-PC-æraen her for å bli.

Til Tim Cook ikke kommer p√• scenen og viser oss hva de har opp ermene, er selvf√łlgelig alle antagelser, men som antydet av Nowhereelse, utseendet til denne modellen er basert p√• p√•litelig informasjon, s√• kanskje de har rett, og den neste iPad Air er den samme som den vi viser deg i dag.

iPad-6-Air-2-Dummy-03

Hva tenker du? Liker du det? For meg, mer og mer.