contadores Skip to content

Bilder av en mulig iPad Mini 2 i “Space Grey” -farge lekket

Når feberen til de nye iPhone 5s og iPhone 5c har passert, er det på tide å tenke på fremtidige Apple-produkter, og de som allerede begynner å bli sett i horisonten, er de nye iPadene. På samme måte som skjedde i fjor ser det ut til at de fra Cupertino vil gjøre det en hovednotat en gang i oktober å presentere den nye linjen med iPad for i år.

Som det har skjedd med de nye iPhonene, ser det ut til at ryktene praktisk talt ikke er i tvil om hvordan de nye iPadene vil se ut. Men kan det være noen flere overraskelser å avsløre?

Nye bilder Vis iPad Mini 2 i “Space Grey” -farge som iPhone 5s

Tre dager før lanseringen av iPhone 5s, lekket et bilde som så ut til å avsløre at den nye terminalen ville være tilgjengelig i en annen farge enn champagne og hvitt / sølv. Dager senere ble det bekreftet, den nye fargen fikk kallenavnet mellomrom grå og den erstattet den svarte / skifer som vi hadde sett på iPhone 5.

Til nå antok vi alle at vi ville se iPad Mini 2, og sannsynligvis iPad 5, i to fargevalternativer: Svart / skifer og hvitt / sølv. Et nytt lekket bilde gjør imidlertid ikke ting så tydelig. I den kan vi sette pris på hva det ser ut til å være baksiden av iPad Mini 2 i en farge som vi allerede er kjent: mellomrom grå.

ipad-mini-2-grå-romlig

Som vi ser på bildene, setter vi pris på at denne nye modellen har en sammenligning med den hvite / sølvfargen litt mørkere fargetone, nøyaktig det samme som vi finner i den nye iPhone 5s, med unntak av at det på iPad ikke stemmer overens med glasset på endene.

IPad Mini 2 kan være tilgjengelig i samme farger som iPhone 5s: hvit / sølv, grå / mellomrom og champagne.

Nå er det umiddelbare spørsmålet som oppstår om Apple vil være ute etter å forene fargeutvalget i iOS-enhetene sine, og i tilfelle, kan vi se en iPad Mini 2 i den nye champagnefargen? I Kina ville de sikkert ønske ham velkommen med åpne hender.

ipad-mini-to-romlig-grå

Som vi har sett på CNET, vil nyhetene og lekkasjene om den neste iPad øke når vi kommer nærmere datoen for presentasjonen, noe noen medier våger å datere tilbake til 15. oktober. Vil de ha rett?

Hva synes du om den antatte nye fargen på iPad Mini 2? Liker du den grå / mellomfargen på Apple mini-nettbrettet?