contadores Skip to content

Bilder vises av en påstått mockup av den ryktet iPad Pro

Lekkert bilde som viser en mockup av ryktet iPad Pro

Lekkasjene på en hypotetisk iPad Pro kommer til oss med droppere, som indikerer at utviklingen ennå ikke er veldig avansert. I løpet av de siste månedene har vi hørt fra deg gjennom spådommer fra forskjellige analytikere om fremtidige Apple-produkter.

Spådommene har alltid vist seg som et supplement til andre rykter om enheter som iPad Air 2 eller iPad 6, iPad Mini 3 eller selve iPhone 6. Først på begynnelsen av dette året har vi hørt fra deg i noen dager, men i det siste er det veldig få Noen ganger har det vært gjenstand for en lekkasje der den dukket opp alene, som tilfellet er den vi ekko i dag.

mockup-ipad-pro-1

Fra det sosiale nettverket Weibo, det kinesiske ekvivalentet med Twitter, Vi har fått et bilde der baksiden av en aluminiumsmodell ser ut av det som ville later til å være en endelig modell av iPad Pro og at det sies å kunne brukes av produsentene av deksler og tilbehør som referanse for å lage produktene sine.

Som du ser på fotografiet, utseendet til modellen presenterer en noe primitiv og grunnleggende finish i detaljene, selv om du kan skille Apple-logoen i det sentrale området og en sirkulær spalte øverst til venstre som sikter til å indikere hvor kameralinsen vil være plassert.

Kan ikke vite nøyaktig størrelse, dens enorme størrelse er slående

maqueta-ipad-pro-2

Selv om det er garantert at det vil være 12,9 tommer, det er praktisk talt umulig å sikre størrelsen som skjermen til denne modellen kan være, siden den eneste referansen som vi ser på bildet, er hånden til kvinnen som holder på den, og det virker som et lite objektivt faktum å kunne gjøre en sammenligning. Ved første øyekast er det eneste vi kan tenke på å tenke det det ville være et enormt stort apparat.

Historien til en større iPad rettet mot utdannings- og profesjonssektoren går tilbake til noen måneder siden, da i midten av fjoråret begynte spekulasjoner med en enhet med en skjerm som ligner på MacBook Air og den ble døpt med navnet iPad Maxi.

mockup-ipad-pro-3

Siden da, som vi forteller deg, få konkrete og pålitelige ting har kommet fram på det påståtte nettbrettet. Selv for et par måneder siden ble det forsikret fra et digitalt medium at enheten aldri ville nå butikkene, og at utviklingen ville blitt forlatt av Apple for å fokusere på andre prosjekter.

En av de overbeviste om lanseringen av iPad Pro er analytikeren Ming-Chi Kuo som ved forskjellige anledninger har referert til nettbrettprosjektet og dets hypotetiske utgivelse på markedetSelv om han alltid har uttalt at vi burde vente til begynnelsen av 2015 med å ha henne blant oss.

Nytt bevis på en iPad Pro vil det bli virkelighet?

Fra 9to5Mac forteller de oss at i tillegg til modellbildet til den antatte iPad Pro, har det dukket opp en annen, men denne gangen det ville være modellen til fremtidens iPhone 6, veldig lik andre som vi allerede har hatt muligheten til å møte.

Tror du pålitelig bildet av mockupen til den antatte iPad Pro?