Black Friday 2017: Kjøp et Apple-produkt og få et gavekort på 150 euro

Black Friday 2017: Kjøp et Apple-produkt og få et gavekort på 150 euro

Det er offisielt: Julen er rett rundt hjørnet og Black Friday har kommet for å gjøre livene våre enklere med utrolige gode kjøp. Så hvis du ventet på denne engstelige dagen med å kjøpe gaver, fornye iPhone-en eller dra nytte av tilbudene for å få en Apple Watch, bør du sette batteriene dine bedre fordi internett er i brann.

Og det er at både butikkvinduene og de viktigste nettbutikkene er i brann med brutale tilbud. Uten å gå lenger, har det aldri vært så billig å kjøpe en iPhone 7 og en iPhone SE. Men ikke bare for dingser, men du kan også finne prislapper til iPhone, iPad og Watch-tilbehør.

Black Friday 2017 hos Apple

Som det allerede er tradisjon hos Apple, har de også lagt til den særegne stilen: det er ingen rabatter som sådan, men Du finner gavekort til en verdi av opptil 150 euro avhengig av hva du kjøper. Verdien av disse kortene er spesielt:

  • Opptil 150 euro hvis du kjøper en Mac.
  • Opptil 100 euro i tilfelle du kjøper en iPad.
  • Opptil 50 euro med iPhone.
  • 25 euro med Apple Watch.

iPhone 7 32 GB

Ja, det vet vi allerede ikke stort salg, spesielt hvis vi for eksempel vurderer at den billigste smartklokken til det bitte eplet i den offisielle butikken koster mer enn 300 euro, eller at hvis du kjøper iPhone 7 på Apple-nettstedet vil det koste deg 639 euro og “bare” vil du ha et kort gave på 50 euro. Har vi allerede fortalt deg at du kan kjøpe iPhone 7 på Amazon for litt over 500 euro?

Men hei, mindre er ingenting og med gavekortet har du muligheten til å bruke det senere. Forresten, hvis du blir spent med iPhone X, om 1 eller 2 uker vil du ha den hjemme, ser det ut til at aksjen endelig er etablert. Den dårlige nyheten er at gavekortet ikke vises på Apple-nettstedet hvis du kjøper flaggskipet eller iPhone 8, noe som skjer med iPhone 7, iPhone 6s og iPhone SE-modellene.