Black Friday 2018 Apple på Amazon, alle tilbud oppdaterte live

Black Friday 2018 Apple på Amazon, alle tilbud oppdaterte live

Den mest etterlengtede dagen har kommet, den fra Black Friday. Det er tiden som forventes av mange å få skikkelig gode kjøp og betydelige rabatter på mange produkter. Vi har laget en fullstendig oppdatert og live samling av alle Apple-produktene eller designet for deres produkter som akkurat nå har en sjenerøs rabatt på prisen.

Derfor er det best at du ikke går glipp av denne artikkelen fordi det sikkert er materiale som interesserer deg, enten for å lage en gave eller for å fornye noen av enhetene dine. Spar en god sum penger og nyt den hjemme med fordelene ved Amazon Prime.

Det kan interessere deg | Hvordan vite om Black Friday-tilbudene virkelig er tilbud

Dette er tilbudene til Apple på Amazon

Telefon 7 32 GB svart

En enhet som fremdeles er til salgs på Apple-nettstedet, og som du kan kjøpe der for betydelig mer penger. Dette er 32 GB og 4,7 tommers versjon. De er bare 479 euro, et skikkelig kupp hvis du vil fornye iPhone.

Å kjøpe

iPhone X 64 GB sølv

En telefon som bare har vært med i et år, og som har avslørt seg selv som den flotte enheten den er. Face ID, OLED-skjerm, bionisk A11X behandlet og 3 GB RAM. De er bare 849 euro, en mulighet til ikke å gå glipp av.

Å kjøpe

Pakke med 3 lynkabler

Utrolig tilbud, det gjør aldri vondt å ha kabler til overs eller å ha så mye på arbeidsplassen vår, hjemme eller kjøretøy. Disse er forsterket og har en lengde på 1,5 meter. Du har dem hjemme for bare 7,98 euro.

Å kjøpe

Logitech Create

Super pris, mindre enn 75 euro, for denne tastaturetui, Designet for den 9,7-tommers iPad. I en elegant svart farge gir den mye beskyttelse, i tillegg til at den er en komplett støtte når du gir nettbrettet som erstatning for datamaskinen.

Å kjøpe

Silikonstropp til Apple Watch

Gyldig for modeller til og med serie 3. Spesielt er det størrelser for menn og kvinner, og for hva de koster, mindre enn 13 euro de fleste av dem, De er et flott alternativ for å få klokken vår til å ta et nytt pust. Mange farger å velge mellom.

Å kjøpe

Trådløs bryter og elektrisk måler med Apple HomeKit-teknologi

Spar penger og få komfort ved å kontrollere når du skal slå av eller på hvitevarer. Du kan gjøre det fra iPhone og Prisen vi kan få den i dag er den laveste, rekordlave: mindre enn 37 euro.

Å kjøpe

Alt du har for å være Amazon Prime

Hvis du ikke er Amazon Prime-bruker ennå, er du allerede sen! Vi har fortalt deg hele denne uken hva som er fordelene ved å være en, men hvis du av en eller annen grunn ikke har kunnet lese oss, Vi minner deg om alt du får for å være en Prime kunde.

  • Å glede seg over de beste forholdene på Amazon er mulig med Prime. Hvis vi legger til mengden penger du vil spare på fraktkostnader, til andre serier med fordeler, ofte ukjent for kunder, men det skader ikke å vite det, kombinasjonen er perfekt. Liste over alt du kan glede deg over for bare 36 euro i året.

  • Amazon Video er tilgjengelig for å nyte serier og filmer av høy kvalitet, fra nye til klassiske. En plattform som ligner Netflix eller HBO og som ikke skuffer med tanke på innhold. Ja, du har den automatisk tilgjengelig fordi den er Amazon Prime og den er ikke dårlig, spesielt hvis vi vurderer det en lignende tjeneste har en ekstra månedlig kostnad.

  • Du kan lagre bilder på deres Amazon Photos-skytjeneste, har Prime-kunder ubegrenset lagring. Hvorfor la det passere da?

  • Du har 15 prosent rabatt på bleier, Amazon Familia er den Perfekt løsning for de som har små barn eller venter på nye medlemmer hjemme.

  • Shopping med Amazon Pantry er enkle, hverdagslige produkter rett hjem. Den nærmeste tingen å handle i supermarkedet i livet, men uten å måtte bære dem. På kort tid har du det rett utenfor døren. I tillegg til Amazon gir ut mange sjekker på 10 euro i dag for å bruke på Amazon Pantry for å handle på Black Friday.

  • Du vil kose deg 2 millioner sanger uten reklame med Amazon Prime Music. Og siden den siste uken er det et godt tilbud, abonner på Amazon Music Unlimited-tjenesten deres i 3 måneder for bare 99 øre. 50 millioner sanger.

  • Hva med å lese det beste av det beste? Du kan gjøre det i Amazon Prime Reading, med alle slags aktuelle bøker, klassikere og av alle kategorier.

  • Prioritert tilgang til Flash-tilbud, kjenner du dem til ikke-Prime-kunder.

Bli Amazon Prime

Av alle disse grunnene er det praktisk å være Amazon Prime, ikke vent lenger og Start abonnementet i dag for ikke å gå glipp av noen av fordelene det har.