Kj√łr og last ned disse gratis appene bare i dag for iPhone og iPad

Black Friday: TILBUD og GRATIS apper!

Den har kommet Svart fredag, og med det fantastiske Apple-produkttilbud. Men rabatter er ikke begrenset til saker, tilbeh√łr, iPhone, iPad og gavekort … App Store har ogs√• brutale rabatter!

I denne artikkelen vil vi dele med deg de beste tilbudene av iOS-applikasjonene for iPhone, iPad og iPod touch. I listen finner du gratisapper og rabatterte apper. En ideell mulighet til å gi enheten din en godbit!

Det kan interessere deg | En iPhone 7 for under 500 euro? Lenge leve Black Friday!

Uten ytterligere forsinkelse starter vi med listen over gratis og tilbyr apper. Huske, promotering vil v√¶re tilgjengelig i en begrenset periode og vi vet ikke n√•r det blir slutt … s√• skynd deg og dra nytte av Black Friday p√• iOS!

Gratis og tilby apper for iPhone og iPad

Monument Valley 2

Monument Valley 2 er den andre delen av en tittel hvis eventyr inviterer spillerne til å delta i sammenviklede 3D-gåter som kombinere optiske illusjoner med visuelt perspektiv på en fantastisk måte. Hvis du ikke har lastet ned den enda, er dette din sjanse.

Vanlig pris: ‚ā¨ 5,49

Poly Bridge

Poly Bridge er et spill der du må bruke all din oppfinnsomhet og arkitektoniske ferdigheter bygge broer med materialene og med elementene du skaffer deg.

Vanlig pris: ‚ā¨ 5,49

Altos eventyr

Altos Adventure, en annen av de store titlene i App Store, er ogs√• til salgs for Black Friday. Er om et endel√łst rennespill der du m√• bruke snowboardet ditt for √• unng√• hindringer, hoppe over klipper og samle mynter. Det har en fenomenal kunstnerisk seksjon!

Vanlig pris: ‚ā¨ 5,49

Sonic the Hedgehog 2

For alle som ikke er kjent med Sonic-spill, er dette et hektisk eventyr Der du må drepe alle slags skapninger i 12 områder infisert med Badniks.

Vanlig pris: ‚ā¨ 3,49

Magic Launcher Pro

Magic Launcher Pro er en nyttig widget for varslingssenteret i Today View som tillater brukere få tilgang til mer enn 100 000 applikasjoner med bare ett trykk. Med denne widgeten kan du sende meldinger, ringe og mye mer.

Vanlig pris: ‚ā¨ 3,49

Geekbench 4

For å avslutte med denne samlingen av gratis apper og tilbud for denne Black Friday, anbefaler vi deg å laste ned Geekbench 4, en flott applikasjon som du kan Test enheten din for å finne ut ytelsen til prosessoren.

Vanlig pris: ‚ā¨ 1,49