BlackBerry laster på nytt med BlackBerry Passport

Bjørnebær Han vender tilbake til telefonens første rad og presenterer vår nye terminal. Det handler om ryktene BlackBerry Passport, en telefon med et fysisk tastatur og med et særegent design for å ha en stor skjerm.

BlackBerry Passport vil være en telefon som er veldig fokusert på forretningsmiljøet, og det er der det alltid er KANT Det har hatt sitt store antall kunder.

Tekniske funksjoner i BlackBerry Passport

BlackBerry Passport har en 4,5 tommers skjerm Den har en oppløsning på 1450 x 1450 piksler, som oversettes til en piksletetthet. Inni finner vi en Qualcomm Snapdragon 800 firkjerneprosessor som kjører med en frekvens på 2,2 Ghz.

Det er ledsaget av en 3 Gb RAM og et internt minne på 32 Gb. Bakkameraet er 13 megapiksler og har en optisk bildestabilisator. Det fremhever det store 3450 mAh-batteriet, demonstrerer at det er mulig å utstyre små terminaler med batterier med stor autonomi.

Bilde - BlackBerry, lastes på nytt, med, BlackBerry, Passport

Vi vet ikke hva den virkelige autonomien til batteriet er, selv om det er stort, antar vi at det vil vare minst 1 eller 2 dager uten å koble det til strømnettet. Selvfølgelig er operativsystemet ditt BlackBerry OS 10.

Din andre styrke som er utstyrt med opp til 200 000 nye applikasjoner takket være det faktum at du kan kjøre Android-applikasjoner. De fleste av dem er fokusert på selskaper og har å gjøre med finansiell, myndighetsmessig osv.

Når det gjelder tilkobling finner vi Wi-Fi, LTE, NFC og Miracast. Som vi ser kommer det heller ikke til kort i dette avsnittet.

Pris og tilgjengelighet

BlackBerry Passport ankommer Canada, Tyskland, Storbritannia, Frankrike og USA om noen dager. På slutten av høsten vil den nå 25 flere land, inkludert Spania. Den offisielle prisen er 599 dollar.

Tabla de contenidos