BlackBerry Passport, den neste firkantede BlackBerry-enheten

BlackBerry forbereder en ny enhet noe underlig. Det handler om BlackBerry Passport, en smarttelefon med en firkantet skjerm 4,5 tommer. Som vi ser på bildet, har det ingen sammenligning med dagens smarttelefoner på markedet.

“Vi sitter fast i en rektangulær verden,” sier BlackBerry. Det nye BlackBerry Passport er basert på ideen om at det optimale antallet tegn på en linje er 60. Dagens smarttelefoner overstiger ikke 40.

Bilde - BlackBerry Passport, den neste firkantede BlackBerry-enheten

Det ser ut til at BlackBerry Passport vil fokusere på lese bøker, dokumenter og surfe på Internett. Med dette stykke firkantet skjerm vil vi ha en annen synlighet av Internett. På BlackBerry sammenligner de det med IMAX-skjermer: “Passport er IMAX av produktivitet.”

BlackBerry Passport vil ha en 4,5 tommers skjerm med 1440×1440 piksler oppløsning med en tetthet på 453 ppi. Som vi ser er det den første oppløsningen av denne typen, noe nysgjerrig, men hvis skjermen er firkantet, er den tilstrekkelig.

Bilde - BlackBerry Passport, den neste firkantede BlackBerry-enheten

På den annen side har den nye BlackBerry, som er beregnet for profesjonell bruk, en fysisk QWERTY-tastatur. Det ville være mye flatere og endre formen på de vanlige tastaturene som BlackBerry alltid har båret.

I spesifikasjoner ville den ha BlackBerry OS 10.3, 3Gb RAM, 32 GB intern lagring utvidbar gjennom microSD og 3.450mAh batteri. Vekten er også bemerkelsesverdig siden denne firkantede telefonen ville veie 194 gram.

Vi vet ikke flere detaljer om BlackBerry Passport Men snart håper vi at det kanadiske selskapet lanserer det til markedet og gir detaljene om pris og operatører som det kan anskaffes med.

Hva synes du om torget BlackBerry Passport?