Blackberry Q10: møte den mest eksklusive luksusutgaven

Fra den nylig presenterte terminalen til Blackberry-firmaet, the Blackberry 10 Vi har sett veldig gode anmeldelser, noe som trolig er en forbedring for selskapet som har kunngjort muligheten for konkurs så mange ganger, spesielt etter forsinkelsen i presentasjonen av det nye operativsystemet. I dag skal vi ikke snakke med deg Blackberry 10 vanlig, som jeg tror at du allerede vet alt, men vi skal snakke om en luksusutgave, bare egnet for de velstående i den nye terminalen som gjenopplivet Blackberry-klassikeren med et fysisk tastatur.

Blackberry Q10: møte den mest eksklusive luksusutgaven

I en presentasjon som den du har sett på skjermdumpen finner vi en Blackberry Q10 som gir eksklusivitet på alle måter. Sannheten er at i seg selv skjer det som resten av luksuriøse utgaver designet for veldig velstående lommer, det vil si at den ikke har noe nytt inni, men snarere er det bare en ekstern skjerm å skryte av juveler og gull til.

Terminalen Blackberry Q10 I luksusutgaven har den, i tillegg til emballasjen du har sett, den egenskapen at den er fullstendig dekket av 24-karat gullhus. Prisendringene slik du foretrekker i sort / hvitt, noe som også har fått oppmerksomheten vår mye. I dette tilfellet er kostnadene henholdsvis $ 2.480 eller € 1.885. Hva synes du om ideen? Litt overdreven … men det er det som trengs for å være rik.

Mer info | Goldgenie