Blackberry-triumfer med Blackberry Passport: 200 tusen enheter solgt på 10 timer

Gode ​​nyheter for RIM. Selskapet har nettopp kunngjort at salget av det nye BlackBerry Passport har ganske god mottakelse og allerede 200 000 enheter er solgt på mindre enn 10 timer.

Logisk kan det sies at salget går ganske bra med tanke på at selskapet har nok tap og er i et veldig delikat øyeblikk.

200.000 solgte enheter

BlackBerry Passport har allerede oppnådd en reserve på 200 000 enheter på bare 10 timer og hva utgjør reservasjoner på en enkelt dag. Disse dataene er ganske slående siden det er en litt merkelig telefon, men de er utvilsomt veldig kraftige og lever opp til høye spekter av andre produsenter når det gjelder maskinvare.

Bilde - Blackberry-triumfer med Blackberry Passport: 200 tusen enheter solgt på 10 timer

Det er også overraskende for sin høye pris, selv om det ikke har noe med for eksempel å gjøre med det nye Apple iPhones som har solgt 4 millioner enheter snart. Det er også sant at BlackBerry Passport er fokusert på andre typer kunder, hovedsakelig de som tilhører forretningsverdenen.

Rør på Amazon

Amazon Det er en av butikkene som har den til salgs, og BlackBerry Passport har skapt mye forventning i nettbutikken, så mye at den etter den offisielle kunngjøringen om terminalen umiddelbart ble den Amazons mest etterspurte vare.

Tekniske funksjoner i BlackBerry Passport

BlackBerry Passport har en 4,5-tommers skjerm med FullHD-oppløsning, prosessor Qualcomm Snapdragon 801 firekjernet, 3 Gb RAM og 3.450 mAh batteri, blant annet.