Blackphone, den neste spanske smarttelefonen mot NSA

Blackphone er den neste smarttelefonen til Geeksphone og lydløs sirkel. For å opprettholde personvern og sikkerhet for brukere, vil denne terminalen med spansk opprinnelse ankomme MWC 2014.

Bruk en tilpasset versjon av Android de har ringt Privat. Prosjektskapere inkluderer Phil Zimmermann, skaper av PGP; Javier Agüera og Rodrigo Silva-Ramos, medstiftere av GeeksphoneM; og Jon Callas, medgründer av PGP og CTO for Silent Circle.

Silent Circle er et selskap som spesialiserer seg på sikre samtaler, meldinger og mobiloverføring. Sammen med Geeksphone har de tenkt å lansere en smarttelefon som kan beskytte personvernet vårt Foran NSA, for eksempel.

Bilde - Blackphone, den neste spanske smarttelefonen mot NSA

“Jeg har brukt hele min karriere på å få sikre mobile enheter, og med Blackphone har vi klart å gi brukerne alt de trenger for å sikre deres privatliv og kontroll med kommunikasjonen,” forklarer Phil Zimmermann, en av de viktigste figurene i utviklingen. fra terminalen.

Blackphone: spesifikasjoner og datoer

For øyeblikket kjenner vi ikke til Blackphone spesifikasjoner, bare dets mål: å opprettholde personvern og sikkerhet. I alle fall regner ee med at det skal være en high-end. Inntil MWC 2014 som ble holdt neste februar i Barcelona, ​​vil vi ikke vite alle detaljene.

Tabla de contenidos