Ble iOS 7 designet med Microsoft Word?

Vi avslører hemmeligheten: iOS 7 ble designet med Microsoft Word … eller ikke?

Den nåværende versjonen av Apples mobile operativsystem har vært med oss ​​i noen måneder. iOS 7 brakte en flott renovering i systemgrensesnittet, noe som mange brukere har spurt om lenge, og Apple overrasket oss med en utrolig ansiktsløftning. Nye ikoner, nytt design, nye funksjoner … men hvordan ble det nye utseendet til iOS7 designet? En video publisert på Internett avslører det designet til den nyeste versjonen av Apples operativsystem kunne vært designet, ikke mer og ikke mindre, enn med Microsoft Word.

Ja, mens du leser det, Ord, tekstbehandleren til Office-pakken fra Redmond-selskapet. Når du ser på denne videoen, kan vi tenke at teamet som var ansvarlig for utformingen av iOS 7 ikke hadde mer spesialiserte verktøy og programmer til rådighet og brukte Microsoft Word for å lage den nye stilen til operativsystemet.

ios7-ord

Det er mange brukere som er fornøyde med endringen som Apple har gjort i operativsystemet sitt med iOS 7, selv om det som nesten alt i livet, det også er mennesker som ikke er overbevist, men for å smake på fargene, tror du ikke?

Video demonstrerer at grafikk og grensesnitt kan opprettes sømløst med Microsoft Word

Vaclav Krejci, forfatteren av denne nysgjerrige videoen, har ikke bare vært i stand til å gjengi systemikonene, men klarer å kopiere hele aspektet av iOS 7 tegne det med Microsoft tekstbehandler, til og med iPhone-bildet !, noe de aller fleste av oss absolutt ikke visste at kunne gjøres med denne programvaren designet for å lage alle slags tekster.

For dette Vaclav Krejci benytter seg av de forskjellige symbolene som er inkludert i Word, farger, graderinger og skrifter å klare å kopiere ikonene for alle de originale applikasjonene som vi finner på iPhone-skjermen. Når ikonene er ferdige, gå til bakgrunnsbilde og til slutt å lage en kopi av en iPhone der den senere inkorporerer grensesnittet som det tidligere har opprettet.

Kan du forestille deg at Jony Ive selv designer det nye aspektet av det mobile operativsystemet til sin iPad og iPhone med Microsoft Word i stedet for å bruke den nyeste teknologien? Det ville være litt nysgjerrig, hvorfor nekte det.

Personlig må jeg innrømme at jeg aldri hadde trodd at Microsfot Word tillot oss å gjøre ting så utrolig som det Krejci viser oss i videoen. Teknologi vil aldri slutte å forbløffe oss!