Blir det iPhone 6C?

Apple lanserer Iphone 6 i år, enten om sommeren eller høsten, og den vil også komme i to størrelser større enn den nåværende. Men blir det iPhone 6C? Så langt er det ingen rykter om denne mulige versjonen.

Sannheten er at iPhone 5C ikke har oppnådd den forventede suksessen. Terminalen har blitt “spist med poteter” i Cupertino. Nøkkelen til iPhone 5C er prisen, for høy for hva den tilbyr, og det er at for 100 euro mer har du den nyeste iPhone 5S.

Bilde - Blir det iPhone 6C?

Analytikere forventet en ødeleggende iPhone 5C med en pris på 300 euro, som ville bringe Apple-produkter nærmere alle målgrupper. Men det var ikke sånn. Apple begrunnet prisen med å påpeke at de produserer kvalitetsprodukter, og det er ikke en lav kostnad som forventet.

IPhone 6C er mulig selv om den ikke ser ut som den. Denne modellen kan spesielt gis i størrelsen 4,7 tommer. Fortsatt virker alt veldig forvirrende for nå. Plutselig kommer vi til å ha to iPhoner med to størrelser, og det er risikabelt å snakke om en mindre.

Vi vet heller ikke prisen den fremtidige iPhone 6 vil ha, i noen av sine størrelser. Det er selvfølgelig forventet Apple øker prisen med omtrent 100 euro i alle versjoner.

I alle fall vil vi i løpet av de kommende månedene se flere detaljer, og vi vil kunne se Apples intensjoner, som forresten, i økende grad likner de til Samsung.

Tror du en iPhone 6C er mulig?