contadores Skip to content

Bloomberg diskuterer iPad 5 og iPad Mini 2 med netthinneskjerm

Det er mange rykter som vi ser de siste ukene om den nye Apple iPad. Hvis ingenting endres, vil Apple-selskapet snart presentere den nye iPhone, både iPad 5 og iPad Mini 2.

I dag er et medium like viktig som Bloomberg har publisert om de nye Apple-nettbrettene. Det er ikke at han har avslørt noe som vi ikke allerede visste, men han har våget å forsikre det iPad Mini 2 med Retina-skjerm kommer ut i 2013 og ikke i 2014 slik andre publiserte rykter hevdet.

Bloomberg snakker om iPad 5 og indikerer at det kommer iPad Mini 2 netthinne i år

På iPad 5 sier mediet at det vil ha en tynnere ramme og en netthinnedisplay med en oppløsning som er identisk med den gjeldende, iht. “Folk kjent med Apples planer”. Så her er noen overraskelser. Det Bloomberg sier er det samme som vi har kommentert de siste ukene. Tross alt har vi til og med sett lekkasjer fra påståtte iPad 5-frontvesker som avslørte den nye designen som sannsynligvis vil følge en linje som ligner på den nåværende iPad Mini.

ipad-5

Bloomberg inkluderer imidlertid et slags jokertegn i sin rapport og sier det neste generasjons iPad Mini blir den første til “Inkluder en skjerm med høy oppløsning”, fjerne tvil som eksisterer om iPad Mini 2 vil motta det etterlengtede netthinnedisplayet eller ikke. I følge dette mediet, det vil ikke være nødvendig å vente til 2014 for å se det lille nettbrettet vise seg på en skjerm med denne forventede funksjonen.

Rapporten legger til det la oss ikke vente til den nye iPad-en blir introdusert sammen med iPhone 5S og iPhone 5C, ganske normal ting:

“Etter å ha introdusert veldig få produkter siden i fjor, vil Apple avduke en ny iPhone på et arrangement 10. september, ifølge en person som er kjent med selskapets planer. Nye iPad-modeller, for eksempel den slankere iPad 5 og iPad Mini med en høyoppløselig skjerm, vil bli utgitt senere, ifølge to forskjellige kilder. ”

ipad-mini-2

Faktisk forventes Apples presentasjon av de nye iPadene å finne sted. flere måneder etter presentasjonen av den nye iPhone, det er i det minste det Bloomberg sier. Sannheten er at jeg personlig ikke tror at Apple vil presentere to så viktige enheter for selskapet på samme arrangement, men jeg tror ikke det vil ta lang tid å presentere de nye iPadene etter presentasjonen av neste iPhone, kanskje mindre enn en måned.

Når de kommenterer Appadvice, har Bloomberg kanskje ikke pålitelige kilder, men det som er klart er at vi ikke vil vite med sikkerhet om de nye iPadene før Apple holder den offisielle presentasjonen, verken 10. september eller senere. Tror du Apple kan lage en mega-hendelse og presentere alle enhetene sine samtidig?