Bluetooth 4.0 for å overføre data på iOS 6 og 8-pinners kontakt

Apple ryktes å jobbe på en måte å gi data mellom iOS-enheter via Bluetooth 4.0, som tillater overføring av alle slags innhold uten problemer fra iPhone til iPad, eller, teoretisk, til og med til en antatt iPod nano-klokke, også ryktes. Denne typen tilkobling har blitt drømt / spekulert i over et år, men nå Jeremy Horowitz, av iLounge, hva sa du kunne planlegges å innlemme den i iOS 6. Som notert Jeremy:

”Denne funksjonen vil for eksempel tillate en fremtidig iPod nano som viser iMessages mottatt på iPhone, registrerer stemmememor som kan deles via iPhone og til og med starte telefonsamtaler gjennom sine egne hodetelefoner. Du kan også tenke deg muligheten for å ringe fra iPhone via iPad (eller til og med via Mac), forutsatt at iPhone var sammenkoblet med datamaskinen via Bluetooth. “

Fremtidige iOS-funksjoner er vanskeligere å forutsi enn spesifikasjoner på maskinvarenivå, siden Apple ikke trenger å bekymre seg for informasjonslekkasjer over forsyningskjedene, men iLounge har en god merittliste og Apple trenger en rekke slående funksjoner å vise ved siden av iPhone 5 den 12. september, i teorien, dagen for presentasjonen.

Direkte datautveksling mellom enheter ville ikke bare være en flott funksjon, men ville øke verdien av å kombinere forskjellige Apple-enheter. Flere og flere ser ikke bare på hva smarttelefonen kan gjøre eller nettbrettet kan gjøre, men på hva alle enhetene kan gjøre å jobbe sammen, fra programvare, maskinvare og innholdstjenester.

På den andre siden, iLounge har også rapportert om muligheten for at Apple bruk en 8-pinners mikro dock-kontakt, i stedet for de ryktet 19 pins. Hvis dette var slik, ville ikke alle prototyper sett så langt være noe.

Som sagt vil vi snart se om alle disse ryktene (og de som oppstår) er de ekte eller er det bare det, ryktene.

Vil du at Apple skal implementere i iOS 6 muligheten til å overføre data via Bluetooth?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!