contadores Skip to content

Bør den nye iPad-en ha en USB-C- eller USB-lynport?

Det forventes det Apple fornyer serien med nettbrett i løpet av 2017 og introdusere noen nye funksjoner i maskinvaren og programvaren din.

For det første ryktes det at de nye 2017-iPadene har tre forskjellige størrelser, de tynneste sidekantene og en Hjem-knapp innebygd i berøringsskjermen.

I tillegg er det også spekulasjoner om at selskapet kan lansere Apple Pencil 2 sammen med de nye iPad-modellene.

USB-C

Det er som det kan, et av de mest interessante spørsmålene om iPad som Apple lanserer i år handler om hvilken type tilkobling portene deres vil bruke. Vil Apple innovere med en USB-C-port? Eller vil den bare stå fast med sine ikoniske Lightning-porter?

Hva er USB-C?

USB-C er en ny kontakt i teknologibransjen som er i stand til å overføre data og strøm. USB-C-kontakten ble utviklet av USB Implementers Forum, en gruppe selskaper som grunnla standard USB.

Som med USB-lyn-porter, USB-C-porter trenger ikke spesifikk veiledning når du kobler adaptere. Kablene har også den samme kontakten i begge ender.

Standardprotokollen for den relativt nye USB-C er USB 3.1, som tilbyr 10 Gbps. Teoretisk sett mener jeg det dobbelt så raskt som USB 3.0.

Vil den nye iPad-en ha USB-C?

Apple fokuserte sin innsats på USB-C-kraften fra sin 12-tommers MacBook og, nylig, på MacBook Pro med Touch Bar. Dette kan være en god anelse om mulig integrering av USB-C-porten i nye modeller av iPad.

USB-C

Bytt til USB-C-port på iOS-enheter (både iPhone og iPad) ville åpne for en hel verden av muligheter for brukere å bruke mer tilbehør. I tillegg til å gjøre dem om til mye kraftigere og produktive enheter som erstatning for PC-en.

Hva synes du om denne saken? Tror du Apple bør bytte til USB-C-porten på iPad-en allerede? Vil du også fjerne kontakten for EarPods? Og hva med iPhone, trenger du en USB-C?

Spor | 9to5Mac