Uncategorized

Bør iPad Pro endre iOS til OS X?

Den gigantiske nye iPad Pro har alle funksjonene for å bli en endelig erstatning for PC, Mac eller bærbare datamaskiner. Imidlertid har iPad Pro noen ulemper sammenlignet med konkurrentene, spesielt foran Microsofts Surface Pro 4.

Dette fører oss direkte til følgende spørsmål: Er iOS det ideelle operativsystemet for iPad Pro? Vel, etter min ydmyke mening er det mest fornuftige å tro at Apple burde ha implementert OS X eller en slags hybrid av begge operativsystemene på iPad Pro.

iPad Pro

En av hovedårsakene til at vi tenker det OS X er et bedre operativsystem enn iOS for iPad Pro Det fremheves nettopp av Apples markedsføring. Og det er at selskapet til det bitte eplet har solgt oss iPad Pro as et produkt fokusert på produktivitet, kreativitet og for utførelse av arbeid i profesjonelle prosjekter.

Mer om iPadizate | iPad Pro: Apples fremtidsvisjon

iPad Pro: OS X eller iOS?

Men, i mangel av en USB-C-port eller en Magic Mouse 2 og på grunn av andre flere begrensninger og mangler med iOS 9, ville iPad Pro være et uendelig mye mer nyttig verktøy med OS X.

iPad Pro 4

Det er sant at takket være skylagringstjenester lar iOS oss dele og lagre filer på en enkel og effektiv måte, men forestill deg et øyeblikk at du bruker iPad Pro og overfører data og dokumenter gjennom en USB-C-port. Ville det ikke være en mye mer strømlinjeformet og strømlinjeformet prosess?

iPad Pro

På den annen side er multitasking av iOS 9 et under for iPad Pro, men med desktop-applikasjonene kan iPad Pro definitivt bli et ideelt verktøy for å erstatte den bærbare datamaskinen. Ikke bare når du surfer på nettet, besøker sosiale nettverk eller skriver dokumenter; men også når du lager animasjoner for filmer, eller gjør komplekse fotografiske redigeringer.

Eple blyant

Jeg sier ikke at det er enkelt å implementere OS X (eller som tidligere nevnt en hybrid av begge operativsystemene) på iPad Pro, og gi utviklere programmeringssett for å bygge applikasjoner for skrivebordsversjonen og mobilversjonen, men det stemmer at iPad Pro fortjener mye mer enn det den tilbyr. Selv om det er vanskelig å bedømme driften av et apparat som ennå ikke har nådd markedet. Hva tror du?

Relatert | Er iPad Pro virkelig produktiv og funksjonell?

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK