Bør jeg oppdatere iOS på en gammel iPhone eller iPad?

Hvis du har en iPad eller en iPhone som det har gått noen år, er du i humør om du vil oppdatere eller ikke hver gang en iOS-oppdatering kommer ut. ¿Du bør oppdatere iOS på den gamle enheten din? Det avhenger mye av modellen du har og operativsystemet som er tilgjengelig.

update-ios-iphone-ipad-old-1 Det kan være fantastisk å ha en iPad 2 eller en iPhone 4, spesielt hvis den daglige bruken du gir den ikke går utover å spille noen videoer, sende sporadisk WatsApp og ringe osv. Men driften kan bli redusert og mye, hvis Du har valgt feil når du oppdaterte den.

Tilknyttede funksjoner

Det største problemet med Apple-produkter har en tendens til å komme fra maskinvaren, og ikke nettopp fordi det lager dårlige telefoner eller nettbrett. Men eplefirmaet tilbyr helt spesielle funksjoner til alle de nye enhetene det lanseres. Det er normalt at teknologien går fremover, og Apple er alltid helt i front. Du må bare se deg tilbake og se på den allerede foreldede iPhone 4, den neste mobilen på blokken hadde allerede muligheten til å bruke Siri. Eller iPhone 5, som økte skjermen for første gang på en Apple-telefon, etc. Det samme vil skje nå, at de nye Apple-mobilene og nettbrettene fungerer på 64 biter, noe vi ikke kunne tenke på for noen år siden. Sammenligningen mellom Apple-nettbrett vil ikke forlate deg likegyldig.

update-ios-iphone-ipad-old-2

Planlagt foreldelse

Alle elektroniske produkter, noen i større grad enn andre, har en viss levetid siden de ble produsert. Apple-enheter skulle ikke bli mindre og, selv om en iPhone eller iPad kan vare oss lengeDe er ment å bryte etter en rekke bruksområder. Alle studiene som har blitt utført tidligere med mobiltelefonene til eplet har gitt de samme resultatene, det kommer et poeng at det er bedre å ikke bestå. IPhone 3GS klarte ikke å flytte iOS 6 normalt, minimalismen i iOS 7 irriterte alle som hadde en iPhone 4 og det samme skjer med alle eiere av en 4’er, iOS 8 fungerer veldig dårlig på dem. Med tabletter fungerer det ikke det samme, selv om de også er forberedt på å dø. IPad 2 kan ikke med iOS 8 og det var allerede vanskelig å bevege seg flytende i iOS 7. Har du en iPad 3 eller 4? Fortell oss hvilket operativsystem du har installert!

update-ios-iphone-ipad-old-3

Så oppdaterer jeg?

For å svare på dette spørsmålet må vi være konsistente med oss ​​selv. Hvis du installerte et operativsystem på din iPhone eller iPad og du ikke merker det samme, stopper du, har du akkurat nådd linjen du ikke må passere. Ikke engang vurdere å installere en av de små versjonene av iOS, hver gang de vil redusere enheten din mye mer til det punktet å gjøre den ubrukelig. Ikke tenk på det lenger, så mye som gutta fra Apple sier at deres typiske uttrykk for “ytelsesforbedringer og feilrettinger” din iPhone eller iPad aldri vil være den samme.

update-ios-iphone-ipad-old-4

Vi håper det er klart for deg når ikke bør du fortsette å oppdatere iOS på iPhone eller iPad, men hvis du har spørsmål, kan du stille oss når du vil. Det beste du kan gjøre, i det minste hvis du vurderer at enheten din er en viss alder, er ikke å ta på. Vent med å se andres kommentarer for å sikre at du installerer den nye versjonen.