contadores Skip to content

Bottene kommer til Skype i sin nye oppdatering for iOS

Under Microsoft Build 2016-konferansen for utviklere, som fant sted i går, kunngjorde Microsoft sine intensjoner om å bringe interaktive roboter til Skype-plattformen på Windows, Android og iOS. Det er grunnen til at Skype for iOS-brukere i løpet av noen timer, en drøy måned etter den siste oppdateringen, har tilgang til søkemotorer som tilbyr svar, produkter, tjenester og underholdning gjennom alternativer for direktemeldinger i den berømte meldingsprogrammet.

Microsoft introduserer søkemotorer innen Skype og med det, en ny måte å bidra med kunnskap, produkter, tjenester og underholdning i meldinger av brukerne gjennom applikasjonen. Hver Bot vil kunne forbedre Skype-opplevelsen på sin egen måte, og vil ha muligheten til å tilby en ny dimensjon i samtaler, og bidra til å gjøre hver av ideene og planene til virkelige handlinger.

microsoft-skype-bots

Robotene som er tilgjengelige å samhandle med på iOS inkluderer Bing-musikk, Bing-nyheter og Bing-bilder. Bing Music er i stand til å utføre et søk på forskjellige nettsteder for å finne informasjonen om sangen eller artisten som vi ønsker, mens Bing-bildene og Bing-nyhetsbotene er designet for nettlesing.

Skype utvikler seg takket være Cortana

Med SDK for å lage Skype-boter, alt selskaper og utviklere vil ha muligheten til å lage roboter som fungerer gjennom meldingsprogrammet. Microsoft Bot Framework har alt som trengs for å begynne å lage hver av bots, og Cortana er ansvarlig for å få alt til å fungere som det skal.

I fremtiden planlegger Skype å utvide tilgjengeligheten til dets bots for lyd- og videosamtaler, slik at brukere kan få leve nye opplevelser basert på samspillet med disse robotene i løpet av dem. Under gårsdagens konferanse kunne vi se et eksempel på Skype-videosøkemotoren.

For å få tilgang til Skypes meldingsroboter, iOS-brukere må laste ned den nyeste versjonen av applikasjonen. Det skal bemerkes, som antydet av MacRumors, at disse robotene kan legges til via “Søk” -alternativet på kontaktsiden, som inkluderer et alternativ for å legge til de hyggelige “vennene” som kan hjelpe oss ved mange anledninger.

Det beste av alt, som de aller fleste av dere allerede vet, Vi kan laste ned Skype helt gratis fra App Store. Hvis du ikke har prøvd det ennå, hva venter du på?