bq Aquaris 4, den neste bq smarttelefonen

bq forberede en ny fire tommers smarttelefon. Det handler om bq Aquaris 4, som vil utfylle de fire terminalene den allerede har.

For noen dager siden lanserte bq den nye bq Aquaris 5.7, den største i familien og i phablet-format. Det har nå blitt lekket ut at den nye bq Aquaris 4 er i ferd med å bli avduket.

Terminalen kan koste rundt 130 euro og ville ha en 4 tommers skjerm IP-type med WVGA-oppløsning. Den vil ha en front og et bak 5-megapiksel kamera med autofokus og blits.

Etter linjen til de andre bq-smarttelefonene ville den ha et system To simkort gratis. Batteriet ville være 1 600 mAh.

Bilde - bq Aquaris 4, den neste bq smarttelefonen

Innvendig finner vi en ARM Cortex A-9 dual-core prosessor kjører på 1 GHz, med en PowerVR Series5 SGX GPU. Ledsager deg også 1 GB RAM og 4 GB intern lagring, kan utvides med microSD.

Bq Aquaris 4 forventes å komme med Android 4.1 eller Android 4.2, eller i det minste oppgraderbar til en av disse versjonene. Telefonen kommer med et par beskyttelsesetasjer og en Second Skin BQ-veske.

Det gjenstår bare for det spanske merket bq å presentere bq Aquaris 4 med alle detaljene og den forventede gode prisen for serien den representerer.