bq Witbox, den første bq 3D-skriveren

bq WITBOX

bq nettopp utgitt lansering av bq Witbox, den første 3D-skriveren hjemme.

Selv om vi hovedsakelig kjenner til bq for lansering av nettbrett, ereaders og i det siste for smarttelefoner, er sannheten at dette spanske selskapet gradvis utvider utvalget av enheter det fungerer med.

De bq Witbox Det virker som en utvikling av en annen av skriverne som begynte å distribuere i vårt land for ikke mange måneder siden MakerBot Repliclator, selv om det har noen forbedringer i forhold til denne.

Funksjoner av bq Witbox

Når det gjelder bq Witbox-funksjoner For å fortelle deg at denne skriveren har det største utskriftsvolumet på markedet, og lar oss skrive ut objekter på størrelse med en DIN-A4 (21 × 29,7 cm) og opptil 20 cm høye. Takket være dette vil vi kunne skrive ut utskriftsfigurer med relativt store dimensjoner eller skrive ut flere deler samtidig, noe som vil forenkle utskriftsprosessen.

Bq Witbox har en inngangsdør med et låsesystem, noe som betyr en forbedring av sikkerheten din og hjelper til med å minimere støy og varmelekkasje.

Et annet viktig trekk ved bq Witbox er at den inkluderer et kontinuerlig luftstrømningssystem, som gjør at plasten avkjøles raskere og derved oppnår et mer stabilt inntrykk.

Materialet som brukes i trykking er PLA, en fornybar og støpbar bioplast med et veldig lavt smeltepunkt.

bq Witbox er kompatibel med eksisterende gratis programvare, selv om bq også tilbyr muligheten for å bruke WitSoft, en programvare utviklet i bq.

Bq 3D-skriveren er CE-sertifisert og har 24 måneders garanti. Det inkluderer et raskt trådbyttesystem, i tillegg til en SD-kortleser og en bakgrunnsbelyst LCD-skjerm.

Bq Witbox pris og lansering

Når det gjelder lanseringsdatoen for bq Witbox, vil den være tilgjengelig fra desember, og brukeren kan velge mellom tre farger (hvit, svart og gul). Det kan kjøpes på autoriserte salgssteder og i den offisielle bq-butikken, store.bqreaders.com.

Angående bq Witbox pris den ligger på rundt € 2000.

Hilsen fra dypet av bytene.