free estadisticas Saltar al contenido

Bruk Jarvis på Facebook Messenger for å lage påminnelser

abril 29, 2020

Telegram var den første direktemeldingstjenesten som integrerte roboter, et verktøy som kan være veldig nyttig, og det er at du i tillegg til de eksisterende kan lage dine egne. Blant annet handler det om været, oversettere, å lage klistremerkepakker, for å gjøre undersøkelser …

vel, Facebook har ikke ønsket å bli etterlatt og har nylig besluttet å innlemme sin første chatbot i sin Messenger-app. Det mest brukte sosiale nettverksselskapet i verden kunngjorde inkorporeringen av disse chatbots til Facebook Messenger i begynnelsen av forrige måned, og Jarvis er en av de første som ankom, men blir ikke så begeistret fordi den ikke er som Jarvis of Iron Man.

Jarvis, den første Facebook Messenger chatbot.

I dag på iPadizate forteller vi deg hvordan du kan dra nytte av Jarvis, siden denne chatbotten kan brukes til å lage påminnelser direkte fra en Facebook Messenger-samtale med et øyeblikk. La oss dra dit

Mer om iPadizate | Oppdag det hemmelige basketballkampen på Facebook Messenger

"Jarvis, minne meg på møtet i morgen ettermiddag"

For øyeblikket er Jarvis-bot for Facebook Messenger ganske enkel. Første gang du oppretter en samtale med ham, vil han spørre deg hvor du skal stille inn tidssonen, og deretter kan du sende ham en melding som sier noe sånt "Påminn meg om møtet i morgen ettermiddag" eller Påminn meg om å kjøpe brød i morgen tidlig og boten vil lage påminnelsen.

Jarvis, den første Facebook Messenger chatbot.

På den annen side kan du også skrive "Hjelp" Jarvis for få forskjellige alternativer for å kunne gjennomgå påminnelsene dine eller endre tidssonen hvis du trenger det. Som du ser er Jarvis-boten veldig enkel å bruke, og du kan enkelt lage påminnelsene du ønsker på få sekunder.

Som gutta på LifeHacker sier, foreløpig ser ikke ut til at Jarvis er kraftigere enn påminnelsene du kan stille med OK Google eller Siri. Men er en tydelig måte å demonstrere hva Facebook og chatbotene sine kan gjøre.