contadores Skip to content

Brukere foretrekker de grafiske elementene i iOS 7 fremfor iOS 6

Det er merkelig, da Apple først viste det nye grensesnittet til iOS 7, begynte mange negative anmeldelser om grensesnittet å bli hørt. Nå etter noen få betas virker det som om folks inntrykk har endret seg og den nye designen er virkelig likt.

I det minste er dette konklusjonen som vi kan trekke fra en undersøkelse som nylig ble utført med Polar-plattformen, en iPhone-app som lar deg gjennomføre undersøkelser.

I henhold til dataene som er innhentet av denne undersøkelsen, de fleste brukere foretrekker de grafiske elementene i iOS 7.

interface-ios-7

Det er viktig å nevne at de i denne undersøkelsen ikke bare har konsultert for ikonene (et avsnitt der iOS 7 vinner forresten), men de har laget spørsmål om forskjellige deler av operativsystemet: låseskjerm, brytere, alarmer, varslingssenter, tastatur, prosesslinjer og mange andre seksjoner.

I følge en undersøkelse foretrekker brukere de grafiske elementene i iOS 7 fremfor de av iOS 6

Resultatet er at iOS 7 vinner i alle seksjoner, og den eneste verdien som er nær 50% (uten å nå den) der iOS 6 ville vinne, er bryterenes verdi. Bildet nedenfor viser de totale resultatene av undersøkelsen.

survey-graphics-elementer-ios-7-ios-6

Som de sier det bra på iPaditalia, er denne undersøkelsen basert på dataene som er innhentet basert på betas som hittil er utgitt. Disse betas er ment å bare ha blitt testet av utviklere, så resultatene kan variere når den endelige versjonen er tilgjengelig for alle brukere en gang neste høst.

Imidlertid på dette tidspunktet, iOS 7 vinner med et skred og i generelle tall når den 72% av folk som foretrekker grafiske elementer før iOS 6.

ios-7

Få mennesker liker endringene, og med denne nye versjonen av iOS 7 vil Apple spille den. De av oss som er vant til å følge blogger om Apple eller teknologiemner, vet allerede hva som venter oss når iOS 7 slippes, men mange iPad- eller iPhone-brukere har visst ingen anelse om hva som kommer. Disse menneskene vil fortsette å bruke enheten sin og oppdatere den når de mottar OTA-oppdateringsvarslingen, oppdaterer den og de vil finne noe helt annet. Dette vil være lakmustesten for operativsystemet. Vil Apple overbevise disse brukerne? Vil du like nyhetene? Vil de føle seg for fortapt?

Selvfølgelig tar Apple en enorm risiko, men hvis den gjør leksene sine, vil den sikkert lykkes i denne saken og til og med kunne styrke sin posisjon i markedet.

Så lar vi deg ligge med lenken til Polar, appen som denne undersøkelsen er utført med.

Det er offisielt!

Bekreftet! Apple vil feire en Keynote neste 10. september der den endelige versjonen av iOS 7 og en og annen iPhone blir presentert. Kanskje iPhone 5C, kanskje iPhone 5S eller til og med iPhone 6 … Selv om det også er rykter om iPad 5 og iWatch. Hva vil Apple overraske oss med denne gangen?

Vil du følge Keynote live med oss?

Se Keynote LIVE med iPadizate