Brukere foretrekker nye iOS 7-ikoner fremfor iOS 6-ikoner

Den nye designen av iOS 7 har etterlatt meninger for enhver smak. Det er brukere som liker det veldig godt, og det er andre som hater det med alle krefter. Det er tydelig at Apples nye operativsystem ikke har forlatt noen likegyldige. Blant de mange nye funksjonene som iOS 7 bringer, finner vi, som dere alle vet, en endring i utformingen av grensesnittet og ikonene for systemapplikasjonene. Et mobilt stemmeselskap har utført en undersøkelse blant noen brukere for å finne ut om de liker de nye ikonene mer eller mindre enn de gamle. De ser ut til å like dem ganske mye.

De nye ikonene til iOS 7 liker mer enn de forrige versjoner

Mens mange av oss venter på den offisielle debuten til iOS 7, gir designet til det nye operativsystemet et bredt spekter av visninger på tvers av de forskjellige internettmediene. Hvis du sjekker noen blogger om Apple eller teknologi generelt, er det lett å se de forskjellige meningene om den nye designen til det bitne apple mobile operativsystemet. Det er tydelig at oppfatningen til noen få bloggere ikke trenger å være den generelle oppfatningen til alle brukere, de er ganske enkelt et veldig lite utvalg. Heldigvis Polar, et mobilt stemmeverktøy for Inngangsfabrikk, har lansert en undersøkelse for å spørre om de liker de nye ikonene eller gamle iOS-ikoner mer for allmennheten.

Målingen har fått mer enn 95 000 stemmer og resultatene er veldig positive for de nye ikonene. Nye minimalistiske appikoner som Telefon, Mail, Musikk, Bilder, Video, FaceTime, Meldinger, Kontakter, Notater, Kompass, App Store, Vær, Kalender, iTunes og Klokke har alle fått høye rangeringer fra velgerne, og slått tidligere for en bred margin.

ios-7-ipad-springboard

Men, det har vært noen unntak for velgere. Ikonet for Camera-applikasjonen, så vel som selve applikasjonen, var for eksempel ikke så godt likt. Det samme har skjedd med Game Center, Safari og Påminnelser. Fortsatt har marginene som disse iOS 6-ikonene har slått av iOS 7 ikke vært like store som de oppnådd av iOS 7-ikonene som har slått iOS 6-ikonene.

Når de kommenterer Tuaw, med tanke på at det er den første store revisjonen av iOS-designen siden lanseringen, er det ikke overraskende at noen mangeårige fans av merkevaren ikke ønsker endringene som er gjort av Apple. Det er naturen til teknologi. Heldigvis lever vi i en moderne tid hvor vi har midler som Twitter til å dele vår mening på den mest elegante måten.