Bruksområder for iPhone 5, 5s, 6 og 6 Plus Kompatibel med Apple Pay

Samling av iPhone-applikasjoner som tilbyr Apple Pay-kompatibilitet

Den nye mobilbetalingstjenesten, Apple Pay, er allerede tilgjengelig i USA fra og med mandag. Faktisk allerede i den amerikanske App Store De første iPhone-applikasjonene som støtter dette innkjøpssystemet, har begynt å vises. Disse appene kan brukes på alle iPhone 5 (eller nyere modeller) som har iOS 8.1 installert.

apple-pay-apps-iphone-1 (3)

Dessverre, noen av applikasjonene som vi vil snakke om senere, er bare tilgjengelige i USA App Store (Formann, Instacart, Lyft …). Selv om takket være den utvilsomme suksessen som dette nye Apple mobile betalingssystemet har, er det mest sannsynlig at Pay og mange av disse appene vil spre seg over hele verden det neste året.

apple-pay-apps-iphone-1 (1)

Hvilke iOS-enheter støtter Apple Pay?

Sikkert, de eneste enhetene som er kompatible med Pay er Watch, iPad Air 2, Mini 3 og den nye iPhone 6Imidlertid, takket være den nye smartwatch, vil brukere som har en hvilken som helst iPhone 5-modell, også kunne bruke Pays tjenester.

apple-pay-apps-iphone-1 (1)

Hvordan virker det?

For å bruke Apple Pay på vår iPhone 6, iPad Air 2, iPad Mini 3 eller Watch må vi bare flytt iOS-enheten nærmere en trådløs aktivert leser og klikk på startknappen. Da må vi hold fingeren vår på Touch ID-fingeravtrykssensoren og klar! Vi har gjort et kjøp på få sekunder uten å måtte snakke gjennom lommeboka eller sveipe kredittkortet fem ganger gjennom terminalen.

apple-pay-apps-iphone-1 (2)

Hvor kan du betale så langt?

Fra å kjøpe en deilig Big Mac på McDonalds til å kjøpe kule joggesko hos Foot Locker. Med Pay er alt mulig, og så langt er ikke butikkene som har sluttet seg til eplefirmaets sak, i bildet nedenfor kan du oppdage noen av disse butikkene som du NU kan kjøpe med Apple Pay.

apple-pay-apps-iphone-1 (2)

Deretter presenterer vi iPhone-applikasjoner fra Spania App Store som har Apple Pay-kompatibilitet. Listen er foreløpig ikke særlig omfattende, verken i Spania eller USA, men andre applikasjoner som blant annet Disney, Starbucks og MLB.com forventes å bli lagt til på slutten av året.

Kompatible iPhone 5, 5s og 6 applikasjoner

Apple butikk

Det er klart, den offisielle applikasjonen av butikken har kompatibilitet med Pay. Med Apple Store-appen kan vi oppdage og kjøpe online ethvert produkt av selskapet.

I kveld Hotel

Navnet på appen sier alt, Hotell – i kveld. En app som tilbyr et bredt utvalg av nøye utvalgte hoteller slik at vi kan finne ut om alle kampanjer, tilbud og priser og bestille rom på sekunder.

uber

Uber er en sjåførtjeneste tilgjengelig i opptil 200 byer verdensomspennende. Vi må bare ringe, be om en tur og betale med Apple Pay, sjåførene vil hente oss om noen minutter.

Groupon

Groupon er en applikasjon som gir oss muligheten til oppdag og finn alle de omkringliggende butikkene på et kart, sjekk priser, planlegg reiser, innløs rabatter …

Houzz

Houzz har en stor database med design- og dekorasjonsideer til hjemmene våre. Med Houzz and Pay kan vi kjøpe fra moderne stoler til elegante tepper til hjemmet vårt.

Fancy

Den siste appen som er kompatibel med Pay og som er tilgjengelig i den spanske App Store er Fancy, en app som vil tillate oss kjøpe alle slags produkter veldig stilig og elegant.

Er du en heldig eier av en iPhone 6? Bor du i USA? Hvis du har hatt muligheten til å prøve de nye mobilbetalingstjenestene til Cupertino-selskapet med noen av disse applikasjonene, gi oss beskjed fra kommentarene og del dine erfaringer med andre lesere. Takk skal du ha!