contadores Saltar al contenido

Call of Duty: Mobil vil være kompatibel med eksterne kontroller fra første dag

bakgrunn

bakgrunn

Vi er skulle akkurat å kunne spille Call of Duty: Mobile åpent, etter måneder og måneder med venting og betas, planlegges dens globale lansering å i morgen1. oktober. Og akkurat i dag har spesialiserte mediene charlieINTEL.com oppdaget en oppdatering virkelig lovende.

Kontrollerer støtte fra første dag for Android og iOS

Call of Duty: Mobil har fått oppdateringer på betas i løpet av de siste månedene med mål om å polere spillopplevelsen blant de første brukerne. Nå et døgn før hans ankomst kl butikker, er det bekreftet at spillet vil være kompatibel med fjernkontroll fra første dag.

Kontrollerinnstillinger i Call of Duty Mobile

Denne oppdateringen har nådd mye av hans betatestere og inkluderer et bilde (som du kan se på disse linjene) som viser konfigurasjonen av Call of Duty: Mobile-kontrolleren. Forhåpentligvis vil denne kontrollholderen sikkert markere gunstig Call of Duty: Mobilt potensial, siden det i stor grad ville lette spillet til skytespill, fanger flere “klassiske” spillere og samtidig flykter fra komplekse berøringskontroller, som imidlertid har vist seg mer enn effektive i spill som PUBG Mobile eller Fortnite.

Vi anbefaler deg | De tre tingene du bør vite om Call of Duty Mobile og dens ankomst på iOS

Call of Duty: Mobile er en av de mest etterlengtede mobilspilllanseringene i løpet av dette året, og siden det ble kunngjort i mars i fjor, har vi ikke gjort annet enn å rapportere lovende nyheter som inkludering av klassiske kart fra Call of Duty-sagaen, a rik flerspillermodus med mange alternativer, stadige oppdateringer og gratis eller din egen Battle Royale-modus.