Call of Duty: Mobile er oppdatert med den syvende sesongen, kjenner alle nyhetene!

Call of Duty Mobile sesong 7

En måned til, en ny sesong for Call of Duty: Mobile. Som det er vanlig for Activision-skytespillet, og etter en kort forsinkelse fikk vi en stor oppdatering som viker for en ny sesong full av nyheter for alle spillere i den vanvittige mobilskytteren. Og som alltid klarer de med hver oppdatering å bringe opplevelsen enda nærmere de viktigste avdragene på franchisen, som snart kan ta et skritt fremover for den nye generasjonen konsoller.

I denne anledningen har vi en sesong dedikert til et klassisk tema i IP, atomkrig. Nærmere bestemt, den nye sesongen heter “Radioactive Agent”, og det fører med seg som store nyheter to nye kart over flerspillermodus, en utvidelse av Battle Royale-modus, og flere tillegg til utstyret til agentene i form av nye våpen, og til og med kjøretøyer. Og det er det, en av de største ankomsterne denne sesongen er tankene, som allerede er tilgjengelige i Battle Royale-modus.

Når det gjelder de nye kartene som vi vil ha muligheten til å spille fra og med denne måneden, finner vi Tunisia, som allerede er tilgjengelig; og Gulag, som kommer til hele juni. Andre viktige nye funksjoner inkluderer oppføringen av QQ9 og Man-O-War våpen, og en ny hendelse for Battle Royale-modus: Irradiated Sector. Det siste er en ny tematisk begivenhet som ligner den som ble tilbudt forrige sesong med Gold Rush, selv om detaljer om det ennå ikke er kjent.

Call of Duty Mobile Tunisia

Det kan interessere deg | Ubisoft ber Apple og Google fjerne et spill fra butikkene deres som er en kopi

Dette er noen av nyhetene som, sammen med andre mindre eller større endringer detaljert i endringsloggen, er implementert med den siste oppdateringen av Call of Duty: Mobile. I visse tilfeller vil vi fortsatt måtte vente på noe mer, men vi har allerede tilgang til et tilstrekkelig mangfoldig innhold liker å tilbringe nok timer i spillet. Fremfor alt, hvis du ikke har prøvd det ennå, noe du raskt kan løse ved å laste det ned gratis fra App Store.