Call of Duty: Mobile fortsetter å bryte rekorder, 148 millioner nedlastinger på 30 dager

Plikten kaller

Call of Duty: Mobile var et av årets mest etterlengtede spill for iOS- og Android-enheter og har ikke skuffet. Mobilversjonen av den kjente Activision-franchisen slutter ikke å bryte nedlastningsrekorder Og at interessante nyheter som kompatibilitet med eksterne kontroller og forventet zombiemodus ennå ikke er tilgjengelige, selv om de kommer snart.

Call of Duty: Mobile knuste nedlastningsrekorden i sin første uke tilgjengelig med mer enn 100 millioner brukere som hadde lastet ned den og nå nådde nettopp 148 millioner nedlastinger i den første måneden. Dette gir Activisions spill den nest beste mobilspilldebuten siden Pokémon GO i sin første tilgjengelige måned.

Som de forteller oss fra SensorTowerCall of Duty: Mobile var i gjennomsnitt 4,9 millioner nedlastinger per dag som kombinerte Google Play og Apple Store. Den nådde sitt høydepunkt 1. oktober, med nesten 24 millioner nedlastinger i løpet av en 24-timers periode, 1 million nedlastinger hver time. USA ser ut til å være det viktigste markedet siden det har generert 23,6 millioner, som utgjør 16% av alle nedlastinger.

Feiende nedlastinger fra Fortnite og PUBG

Hvis vi sammenligner Call of Duty: Mobile med andre lignende spill, er forskjellene avgrunnen. I løpet av hans første måned i livet, Fortnite samlet bare 35 millioner nedlastingerDette var bare tilgjengelig i App Store. For hans del PUGB-mobil nådde 60 millioner, tall langt fjernet fra 148 millioner nedlastinger av Activision-franchisen.

Call-of-Duty-Mobile

Det kan interessere deg | Call of Duty: Mobile blir nummer 1-appen i mer enn 100 land

Også Call of Duty: Mobile har klart å skaffe inn 53,9 millioner dollar, som igjen er USA det landet der det fungerer best, med en inntekt på 22,8 millioner dollar. Rapporten gjenspeiler også at iOS-spillere brukte mer på spillet enn Android-spillere, og bidro med 60% av all inntekt. Noe som allerede er ganske vanlig i bransjen.

Det er ikke tvil at Call of Duty: Mobile har blitt på bare en måned et av de beste spillene som er tilgjengelige for iOS og Android, og det beste er at det fremdeles er mange nyheter som kommer.

Tabla de contenidos