Call of Duty Mobile har vært favorittspillet til Android-brukere i 2019

call of duty mobile beste spill 2019

Det var ikke mer enn to uker siden at Call of Duty Mobile ga mye å snakke om når jeg implementerte den etterlengtede zombiemodusen, noe som som forventet drev alle fans som har kunnet samle dette mobile videospillet i Liten tid som fører fra å være i appbutikkene (AppStore og Android).

Nå beviser Call of Duty Mobile det fortsett å stå ute på det høyeste nivået av popularitet for spillere fra hele verden, slik Android nylig har gitt det årets spill 2019.

Valgt av spillerne

Siden 2016 lanserte Google sin årlige priser Google Play for å kunne gi anerkjennelse til Beste apper tilgjengelig på plattformen din. I år priser Brukernes valgpriser, som er premier valgt av brukeren, begynte i november og resultatene ble endelig gitt, hvor Spotify vinner den høyeste prisen.

Det relevante med disse prisene var Call of Duty Mobil triumf som tok prisen til Årets beste spill og flest kåret av brukere, stående ut mot store konkurrenter som Harry Potter: Wizards Unite, Assasin´s Creed Rebellion og Angry Birds Dream Blast.

COD mobil google play 2019

Skiller seg ut på AppStore, men ikke nok

Omvendt, i App StorePlikten kaller løp ikke med samme flaks, fordi den mest direkte konkurrenten Free Fire var spillet mest nedlastet av 2019, og dette ble demonstrert i et Facebook-innlegg. Videre, selv når det anses som populært, er realiteten den App Store er preget å ha uavhengige spill veldig slående og av høy kvalitet, noe som ble demonstrert av belønne spillet Sky: Children of the Ligh som det beste iPhone-spillet i App Store Beste 2019.

call of duty iphone

Husk at COD Mobile har det bare noen måneder etter å ha vært på markedet og du har vunnet en utmerkelse så snart representerer en flott triumf for dette fantastiske spillet. Så langt har spillet allerede et antall 172 millioner nedlastinger i de to appbutikkene, og og det er genererte inntekter på 87 millioner dollar.

Call of Duty Mobile er et spill som Det har vært veldig gunstig for Activision, og det er derfor det stadig forbedres. Den siste tingen er kunngjort for spillet er det den neste støtten for kontrollører, som sikkert vil favorisere spillerens vekst og dermed øke suksessen ytterligere.