Call of Duty: Mobile legger til en morsom ny julekampmodus

Call of Duty: Mobile Christmas

Call of Duty: Mobile er et av årets spill og ønsket ikke å avslutte 2019 uten en overraskelse for alle spillerne. Etter å ha landet den etterlengtede zombiemodusen, nå Call of Duty: Mobile har lansert en ny morsom modus til jul.

Denne nye spillmodusen vil bare være tilgjengelig i en begrenset periode, og vi må gjøre det eliminere det motsatte teamet som har blitt omgjort til julegaver på et nytt kart med spesiell dekor.

Spill “Accessory Hunt” nå i Call of Duty: Mobile

Denne nye “Prop Hunt” – eller “Accessory Hunt” -modusen vil ha spillere som bokstavelig talt jager etter gaver i et ondt skjul-spill. Den vil være tilgjengelig fra 20. desember Fram til 31. desember i Winter Raid. Så vil den treffe to nye kart som Standoff og Crash 31. desember.

Som med andre hendelser som Halloween, er dette nye kartet dekorert julestil med kranser, lys og fire skumle snømenn. Hvis brukere bestemmer seg for å ødelegge disse snømennene vil de oppdage et morsomt nytt sesongpåskeegg.

Det kan interessere deg | Call of Duty: Mobile slutter 2019 som et av årets mest suksessrike spill

Det er en ganske annen og original spillmodus der et team kan transformeres til hvilket som helst objekt på kartet for å overleve og gjemme seg fra det rivaliserende teamet, er målet for det andre laget å finne og ødelegge dem.

I tillegg har Call of Duty: Mobile rapportert at en ny Battle Royale-klasse kalt Trickster nå er tilgjengelig. Trickster er en klasse som bruker mentalt arbeid til forvirre motstanderen din. Du kan projisere to hologrammer av deg for å desorientere fienden på ditt virkelige sted. For å få det til, bør du fullføre en serie oppgaver og utfordringer i Battle Royale.

Og til slutt er det også AK117 spesielle angrepsgevær. Når du skyter mot en fiende med dette våpenet, de vil bli til is og bryte når de dør. Vi har også en snømanngranat og den dekorative Gnomad Garden. Du kan finne ut alle disse nyhetene på den offisielle Activision-bloggen.

Tabla de contenidos