Camly, en app for å redigere bilder som en profesjonell

Fotografering er et av mine store hobbyer, og hvordan kan det være ellers, i tillegg til å bruke DSLR-kameraet mitt, liker jeg å ha på hånden på iPhone, et annet foto retusjeringsapplikasjon. En av dem er Camly, et program for å redigere bilder som også lar deg lage collager, legg klistremerker og mye mer.

Et annet veldig interessant fotograferingsapplikasjon er Retrica, som har et stort utvalg av filtre. I dag skal vi se nærmere på Camly, vi vil snakke om alle dens funksjoner og redigeringsverktøy for fotografering, grensesnittet og mye mer. La oss begynne!

camly-pro-app-review-2

Camly: Rediger bilder og lag fantastiske collager med et øyeblikk

Noe av det jeg liker mest med Camly er at du har muligheten til å redigere fotografiene som er tatt med iPhone eller iPad veldig enkelt og raskt. På den ene siden har du en serie med forhåndsdefinerte filtre, og på den andre siden en seksjon med mange alternativer å justere lysstyrke, metning, kontrast, fargebalanse, skyggelegging og mye mer.

camly-pro-app-review-7

Det må sies at Camly er et program som går et skritt videre og perfekt kombinerer disse profesjonelle redigeringsverktøyene med andre funksjoner for å gi et mer kreativt preg på bildene dine. Så det, du kan sette klistremerker, legge til tekst, rammer og til og med lage collager med flere bilder gjennom de forhåndsdefinerte malene som er inkludert i Camly.

camly-pro-app-review-8

Når det gjelder klistremerker, må det sies det Camly tilbyr muligheten til å endre størrelse, farge og orientering på klistremerkene. Noe lignende skjer med teksten, siden du kan endre størrelsen på teksten, fargen, skyggen, skillet mellom bokstaver og til og med skriften den er skrevet i.

camly-pro-app-review-3

Camly tilbyr også forskjellige skjære- og rotasjonsverktøy., i tillegg til en funksjon som lar deg rette horisonten. På den annen side har Camly flere veldig interessante effekter som fiskeøye, forvrengning eller vippeskift.

Camly fordeler og ulemper

Som alt i dette livet, har også Camly sine fordeler og ulemper. Blant fordelene med denne applikasjonen vi må fremheve grensesnittet, som er veldig enkelt og intuitivt, så vel som det store antallet alternativer og retusjeringsverktøy. På den annen side skal det bemerkes at det lar deg laste opp bilder som du allerede har lagret på hjulet, eller ta det direkte fra applikasjonen.

camly-pro-app-review-5

Også, En annen stor fordel med denne applikasjonen er at det er en gratis versjon (med reklame) og en betalt versjon, Camly Pro. Til slutt kan vi ikke overse det faktum at det gjør at vi kan lagre skapelsen vår i enhetens fotorulle og også dele den direkte fra applikasjonen på forskjellige sosiale nettverk som Facebook eller Twitter, blant andre.

camly-pro-app-review-4

Blant Camlys ulemper eller ulemper, vil jeg bare trekke frem integrerte kjøp der du kan få nye filterpakker, klistremerker, bakgrunn for rammer og mer.

camly-pro-app-review-6

Last ned Camly

Hvis du liker fotografiens verden og gir dem ditt personlige preg Før du deler dem på sosiale nettverk, kan du ikke slutte å prøve Camly Pro. Jeg har prøvd mange foto retusjeringsapplikasjoner, men jeg må si at Camly Pro er en av de jeg likte mest i dag.

Hvis du foretrekker den annonsefrie versjonen, kan du gå til Camly Pro, som nå også kan fås for € 1,99 takket være en begrenset tidsrabatt. Tar sjansen!

Vil du prøve eller bli kjent med andre fotograferingsapplikasjoner for din iPhone eller iPad? I så fall anbefaler jeg deg å ta en titt på Camera + -omgangen som vi har publisert på iPadizate. Kanskje det er den du leter etter!

Liker du Camly Pro? Vil du endre noe eller ta med nye funksjoner? Vi håper din mening i kommentarene!

Del denne artikkelen med vennene dine gjennom sosiale nettverk ved å bruke knappene øverst og nederst i publikasjonen. Tusen takk!