contadores Skip to content

CampusMVP: Ny online kurs i iOS-programmering (iPhone og iPad)

CampusMVP lærer deg å utvikle apper for iPhone og iPad fra bunnen av

Mobile enheter er dagens orden, og takket være den konstante utviklingen av teknologi kan vi se at alt i økende grad blir fokusert på mobilitetens verden. Verden av applikasjonsutvikling er et yrke med en stor gave og alt ser ut til å indikere at det også vil ha en stor evolusjon og fremtid.

Av denne grunn har CampusMVP (@campusmvp) nettopp lansert et nytt kurs for å utvikle native applikasjoner for iOS 7 som studenter kan lære å utvikle applikasjoner for iPhone og iPad starter fra bunnen av. Selskapet CampusMVP er dedikert utelukkende til online trening for programmerere siden 2005 og siden den gang har trent mer enn 7000 studenter, hvorav 91% vurderer kursene med utestående i tilfredshetsundersøkelsene.

kurs-programmering-ios-7

Denne nye eget programprogrammeringskurs for iOS-enheter Den har eksklusivt og kvalitetsinnhold, alt sammen utarbeidet av en perfekt kombinasjon av teori, demonstrasjonsvideoer og praksis slik at studenten kan teste kunnskapen de tilegner seg.

Kurset er helt online og varer 3 måneder

Som rapportert fra nettstedet deres, har iOS 7 applikasjonsprogrammeringskurs en varighet på 3 måneder, der studenten vil ha tilgang til å ta nettkurset med full tilgjengelighet, det vil si at studenten vil kunne få tilgang til 7 dager i uken 24 timer i døgnet. På denne måten legges det til rette for at du kan studere og øve hvor du vil og i det tempoet du vil.

Forfatteren og læreren av kurset er en anerkjent ekspert på emnet som blir undervist, i dette tilfellet det handler om Eduard Tomás (@eiximenis) en dataingeniør med mer enn 12 års erfaring som utvikler av nett- og mobilapplikasjoner.

google-plus-cover-campus-no

Dette løpet av utvikling av applikasjoner for iOS har over 250 sider eksklusiv teori som vi kan laste ned på slutten av kurset, så vel som mer enn 5 timer video, 15 praksislaboratorier og som, veilederdager tilpasset med Eduard Tomás.

I pensum for dette kurset vil vi finne mange ting å lære, som for eksempel behersker XCode 5.0-miljøet, Apple IDE for utvikling i iOS, programmeringsspråket Objective-C som iOS er basert på, Cocoa Touch, se design og opprettelse av storyboards, publisering av applikasjoner i App Store, samt en rekke teknikker, triks og tips hentet fra praksis.

I løpet av kurset er en komplett og funksjonell applikasjon utviklet, klar til å lastes opp til App Store: BeerRater, for å rangere øl. Prosessen med å lage denne appen er veldig praktisk og rett på sak og det dekker hovedaspektene som enhver iOS-utvikler bør vite. I denne videoen kan du se en eksempel hentet direkte fra kurset der forfatteren forklarer hvordan man jobber med kart i appen:

Du vil ha støtte og støtte i løpet av de tre månedene kurset varer

Et av kjennetegnene som gjør at CampusMVP-kurs skiller seg ut fra resten, er at det ikke er et online-kurs der de når de er kjøpt ignorerer studenten, men heller De gjennomfører kontinuerlig overvåking og er klar over alle elevene slik at de ikke faller bak. I CampusMVP har de en arbeidsmetodikk der de lærer hvordan vi kan studere på best mulig måte, hvor mye tid vi kan dedikere til hver del, etc.

iOS 7

Til slutt, for å si at iPhone og iPad applikasjonsutviklingskurs er helt på spansk og det er hovedsakelig rettet mot programmerere med litt erfaring i OOP (Object Oriented Programming) på andre språk.

Prisen er € 395 og De har interessante rabatter (for arbeidsledige, studenter og volum for selskaper), og i tillegg er kurset subsidiert av Tripartite Foundation, så hvis du jobber i Spania for noen andre det kan være gratis (eller nesten). Når det gjelder starten er det ingen spesifikk startdato, men du kan starte når du vil.

Er du interessert i å lære å lage apper for iPhone eller iPad? Med dette kurset kan du gjøre det og ha støtte fra en erfaren utvikler som vil guide deg trinn for trinn.

Mer informasjon om dette kurset