CamSam PLUS

Til tross for at jeg har brukt Copilot-applikasjonen for å nå min destinasjon, har jeg fortsatt å tape penger (ikke på grunn av ikke å vite hvordan jeg kommer dit, men på grunn av bøtene …), og det har også gjort meg gal til å aktivere dem på nytt på grunn av hvor tungvint det er. gitt opp). Selv om Google Navigation sammenlignet med andre applikasjoner tilbyr færre funksjoner, savner den heller ikke noen særlig, ja, det varsler oss når det er en radar eller kameraer på veien for å unngå potensiell bot. Men det er nå mulig med CamSam-applikasjonen som tilpasser seg Google-nettleseren. La meg forklare hvordan bruken av uken fungerer, og du vil se hvor nyttig den er.

Funksjoner og bruk

Enhet: Dell Streak 5 Android-versjon: 2.2

Som vi kan utlede med navnet, er CamSam et program som lar deg se sikkerhetskameraer, og ikke bare det, men også når vi nærmer oss faste og mobile radarer. I prøveperioden har applikasjonen fungert fantastisk. Det er kjent at det er mer enn 45 000 faste radarer som vi tydeligvis ikke kan se. I vår test hvor vi beregnet at det ville være flere radarer innenfor en radius på 50 km. CamSam advarte oss til enhver tid.

På den ene siden tilbyr applikasjonen oss en generell liste over radarene som er på vei og advarer oss også hvis vi nærmer oss en hastighetsradar tidlig nok slik at vi kan bremse. Vi kan se disse to alternativene hver for seg eller deles godt.

I testen vår satte vi CamSam til å jobbe med Google Navigation, og det fungerte uten problemer. Når vi kjører CamSam på en annen plan, varsler det oss med stemme og 500 meter i forkant av at det eksisterer kameraer, det vises også på skjermen.

Takket være online-modus, som vi kan deaktivere, kan vi motta hvert 5. minutt en advarsel om mobile fotobokser. Noe av denne informasjonen kommer til oss gjennom andre brukere av applikasjonen som legger til disse dataene. Vi kan gjøre det også. Disse dataene redigeres og gjennomgås av andre kilder før de når databasen. Redaksjonell gjennomgang og datatillegg tilbys i CamSam Plus-versjonen, ikke gratisversjonen.

I vår test ble alle de faste radarene som var innenfor en radius på 50 km oppdaget. Vi har tydeligvis ikke klart å reise hundrevis av kilometer for å teste søknaden på grunn av tid og tilhørende kostnader, men i vår “korte testperiode” har applikasjonen overgått forventningene. Det eneste jeg har savnet, men som snart vil legge til, er et kart med alle kontrollkameraene.

Skjerm og kontroller

Hos CamSam finner vi tre forskjellige områder. Alternativet “Radar” (kameraer fungerer for tiden). Alternativet “Liste” (kameraer som ligger i nærheten) og alternativet “konfigurasjon” (hver av knappene som ligger nederst). Når du bruker liggende modus, er det en annen funksjon som lar oss se “Radar” og “Liste” -funksjonene på samme skjerm. Dette alternativet kan aktiveres og deaktiveres fra “konfigurasjon”.

I konfigurasjonen finner vi følgende funksjoner

merknader

  • Mobil radar
  • Fast radar

Dataarkoppdatering

  • Aktiv / inaktiv online-modus

lyder

  • Advarselsvolum
  • Talemeldinger
  • GPS-indikasjon

skjerm

  • Oppdeling i liggende modus

Denne konfigurasjonen er veldig nyttig, også hvis vi har gjort noen endringer i konfigurasjonen, applikasjonen lagrer den automatisk.

I “Liste finner vi alle radarene som er i omgivelsene, hver med angivelse av fartsgrense, avstanden den er i og en liten pil som informerer oss om retningen i radaren.

I “Radar” blir vi informert om mobile radarer og som sagt advarer det oss 500 meter på forhånd. I en fremdriftslinje kan vi se hvordan vi nærmer oss denne radaren.

Vi har også kommentert at vi kan se begge funksjonene i delt skjerm, et veldig nyttig alternativ hvis vi bruker en enhet som Dell Streak 5.

Jeg tror jeg ikke har overlatt noe til detaljer. Men hvis du vil sjekke det, ikke nøl med å bruke dette programmet, det vil spare deg for mer enn en bot.

Hastighet og stabilitet

CamSam Plus har kjørt på Dell Streak 5-testenheten uten problemer og uten krasjer. Alt perfekt

Pris / effektivitet

CamSam er tilgjengelig for € 4,99 er billigere enn en bot, det er tydelig at vi alltid må holde fartsgrensen, men vi kan alle være forvirret og kameraene ser på oss som en storebror og den minst forventede dagen, whoosh! vi får bildet med boten! Så jeg synes 4,99 € ikke er dårlig.

Tags: