contadores Skip to content

Case Maker produserer 15 000 iPad 5-beskyttere før presentasjon

Bare i går kommenterte vi en lignende nyhet, der vi så hvordan en tilbehørsprodusent ville ha presentert en hel rekke saker for iPad 5, utelukkende basert på de forskjellige ryktene som hadde vist seg til dags dato. Dette er imidlertid ikke en bevegelse som fanger oss uventet, tidligere år har det også vært slik at forskjellige produsenter har prøvd å komme foran den forestående presentasjonen av noe Apple-produkt.

Som vi har sett i dag, har selskapet Hard Candy ikke vært det eneste som ønsket å være et skritt foran de andre, og selskapet med deksler Gumdrop har sluttet seg til det, som Den har allerede 15 000 saker klare til neste generasjon Apple-nettbrettet.

tilfeller-ipad-5

Produsenten av saker Gumdrop har forberedt 15.000 saker for iPad 5 basert på de forskjellige ryktene som har dukket opp

Overraskende og logisk har Gumdrop nettopp gitt ut tre forskjellige saksserier for den kommende iPad 5, som kalles Drop Tech Series, Drop Tech Designer Series og Bounce Skin. Noen av dem Den er allerede tilgjengelig for å bli anskaffet gjennom selskapets hjemmeside.

Selskapet gjentar en strategi som kom veldig bra ut med iPad Mini, og de håper å gjenta suksessen med iPad 5. I den anledning begynte Gumdrop å produsere deksler og beskyttere til Apple mini-nettbrett før det ble kunngjort og overraskende nok , de hadde rett i målingene av dekslene.

funda-ipad-5-551x650

I andre tilfeller, som skjedde i fjor med Hard Candy, brukte teamet $ 50 000 på utformingen av en iPhone 5-sak som ennå ikke hadde blitt presentert, og resultatet runget. Designet var helt annerledes.

Imidlertid bekrefter Tim Hickman, administrerende direktør i Gumdrop, å gjerne påta seg alle disse risikoer og erklærte før 9to5Mac at “Denne virksomheten har vært bra for Gumdrop, og vi har råd til å møte dette enorme risikosatset, men avtalen [de las fundas] Det kan være dyrelig hvis vi har rett

Når de samler på Macgasm, selskapet tror at iPad 5 vil bli presentert i hovednotatet til WWDC neste mandagSelv om de fleste rapporter forutsier at Apple ikke vil avsløre noen iOS-enheter i løpet av arrangementet. Selv om iPad 5 ikke endelig blir presentert på konferansen, håper vi på Gumdrops beste at de mer enn 15 000 sakene de har produsert vil passe et sted.

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Mange takk!